Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HolyGrace

jak się dowiedzieć czy facet ma kogoś-jakies pomysly jak delikatnie wybadać spra

Polecane posty

Gość HolyGrace

sprawe? Podoba mi się facet z pracy, jest kilka lat starszy,ma 32 lata.Z tego co zauważyłam,nie nosi obrączki wiec zony raczej nie ma.Chociaż widziałam na naszej-klasie w jego znajomych dziewczyne mniej wiecej w jego wieku o tym samym nazwisku(panienskie ma inne) wiec moze to jego zona tyle,że nie nosi obrączki?Braci on nie ma wiec zadne inne wytlumaczenie nie przychodzi mi do głowy.Próbowałam rozmawiajac z nim jakoś wybadać czy jest sam,ale nie mówi za wiele o swoim zyciu (chociaz znamy się dopiero od niedawna).Ehh no i co robić?

Gość xD SINGIEL xD
też bym chciała wiedzieć coś o chłopaku który mi się podoba....

Gość HolyGrace
help

Gość burzaaaaaaaaaaaaaaaaa
zabaw się w szpiega :P

Gość najprościej - zapytać go

Gość i co xoxo
Dokładnie nie zachowuj sie jak dziecko, najlepsze są najprostsze rozwiązania po postu go zapytaj

Gość HolyGrace
Jasne,żeby od razu zwiał?! Niby jak mam to zrobić" słuchaj,masz zone,dziewczyne,narzeczoną bo ja chce nią zostać?".Najprościej mówic.A może jakieś konkretnijesze rady?

Gość burzaaaaaaaaaaaaaaaaa
moze spórbuj sie dowiedzeic czegos od jego znajomych

Gość HerculesPoirot
zajrzyj na profil tej babki i zobacz, czy mają jakieś zdjęcia razem...

Gość i co xoxo
No tak jasne wtedy to dopiero wyjdziesz na jakąś maniaczke która wypytuje znajomych..... trudno ci podać jakąś konkretną złotą regułę ale jesli w ogóle rozmawiacie to po prostu zapytaj czy tez jest singlem czy szczesliwie zakochany....ble ble ble

Gość HolyGrace
nie ma zdjec,on na swoim tez nie ma.nie moge sie wypytywac jego znajomych,powtórzą mu i zaraz beda ploty w pracy.ja chce sie dowiedziec jakos dyskretnie.ale chyba mialby obrączke gdyby to byla jego zona,tylko z drugiej strony nie mam na to wytlumaczenia,w dodatku mają wspolnych znajomych i dodatkowo pracują w tym samym zawodzie.kurde,może to naprawde jego zona tylko nie nosi obrączki

Gość HolyGrace
no to bedzie wiedzial ze sie do niego przystawiam.nie,musze wykombinowac cos innego,ale nie mam pojecia co

Gość dsaf
heheh zabawna jesteś, on ma na profilu dziewczyne o takim samym nazwisku... ale to na pewno kuzynka tia jezu żebym ja nigdy sie nie musiała starac o jakiegos chłopa, oni wogole nie sa tego warci, poki co sami latają ale nie wiem jeszcze jak długo, nie chciałąbym nigdy sie zmienic w desperatke :O

Gość HolyGrace
no jaka desperatka od razu!! przecież chce się tylko dowiedziec czy facet kogos ma i tyle.i to tak żeby się nie dowiedzial. nie bardzo rozumiem sens twojej wypowiedzi.a czy ja mówilam ze to kuzynka?prawdopodobnie to żona

Gość dsaf
wpieprzasz sie w czyjś zwiazek i jestes desperatką to sa 2 fakty. nie oceniam cie bo nie wiem co mnie jeszcze w zyciu spotka

Gość HolyGrace
co???!!boze,ale jestes robnieta.narazie to ja sie w nic nie wpieprzam tylko badam czy facet nie ma zony.nie nosi obrączki więc nic tu nie jest takie oczywiste.masz jakis problem czy co?

Gość dsaf
nie mam problemu, nudzi mi sie i odpisuje na jakieś rąbnięte wątki, jeśli juz tak sie podniecasz to ten wątek rusza mnie tyle co wczorajsza spuszczona kupa w klozecie