Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co xoxo

zerwane zareczyny

Polecane posty

Gość i co xoxo

Hej potrzebuje rady Mam kolegę który przeze mnie pośrednio zerwał zaręczyny ( tzn jego dziewczyna zerwała) i mam teraz wyrzuty sumienia, chociaż tak naprawdę nie było powodu ona myśli że coś miedzy nami było a tak naprawdę tylko się kumplujemy. Powiedziała ze nie ma szans żeby byli razem bo ona mu nie wieży a on jest w niej zakochany. Nie wiem jak mu pomóc to odkręcić całą sprawę. Wiem ze nie powinnam się w to mieszać ale mi go szkoda. Myślicie ze jest jakiś sposób żeby to odkręcić???

Gość wituś-sprytuś
bzyknij go

Gość i co xoxo
ale po co??? Ja chce żeby wszystko wróciło do normy anie bzykać go!!

Gość wawelski
podczas bzykania się odprężysz i coś wymyśliz

Gość ggggrrrryyyytttt
a nie mozesz jakos z nia porozmawiac? i moze przedstawic sprawe ze swojego punktu widzenia. I wiesz....zalezy jak bliska ta wasza przyjazn, moze ona czula sie zagrozona, zaniedbana-moze miala powody?

Gość i co xoxo
Nie mogę z nią pogadać bo myślę ze ona mi nie uwierzy ;( a nie chce żeby wyszło ze mieszam sie w to Bo jej kumpela podbijała do tego kumpla ale on ja olał a ona nagadała jej jakichś dziwnych rzeczy.... sama nie wiem co robić czy zostawić to tak jak jest czy coś zrobić ale żeby nie wyszło gorzej :(

Gość i co xoxo
Bzykałam juz ale nie jego!!! Podczas bzykania myślę o czym innym a nie o tym jak pomóc koledze ;P

Gość i co xoxo
;(