Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SlubujacaWeWrzesniu

kupilam uzywana suknie slubna,mam problem z biustem,pomozcie!!

Polecane posty

Gość SlubujacaWeWrzesniu

chodzi o to,ze jest to suknia jednoczesciowa z gorsetowa gora i wszyttym tak jakby stanikiem ale nie da sie go odpruc bez szkody dla sukienki, a ja mam do niej poprostu za maly biust i boje sie ze to bedzie nienaturalnie odstawac. poradzcie prosze co zrobic moge? ubrac do tego stanik mimo ze jeden jest wszysy? co jeszcze moge zrobic??

Gość aann//
a nie da sie tego jakos przerobic u krawcowej??

Gość katiuszku maluszka
stanik symulant? z żelowymi wkladkami?

Gość slubujacaWeWrzesniu
wlasnie sie chyba nie da przerobic, stanik cholera nie wiem czy jeszcze bardziej mi nie powiekszy tego "biustu" nei wiem co robic:(

Gość a mierzyłaś
a mierzyłaś tą suknię ?????????? jak wyglada z profilu i z " góry" ? ja też nie mam biustu i mam taką suknię, zakładam normalny stanik, wyglądam po prostu jakbym miała biust w tej sukni, suknia go powiększa, dekolt nie odstaje, a do środka nikt mi nie zajrzy i nie zobaczy jakie mam tam luzy może popros krawcową, żeby podszyła fizelinką, albo wszyła poduszeczki w miejscu biustu ? bedzie wyglądalo jakbys miała większy i już

Gość idź do dobrej krawcowej
może coś wykombinuje, też kupiłam używaną i zmniejszałam ją troszkę w profesjonalnym salonie - leży jak ulał.

Gość SlubujacaWeWrzesniu
dzieki dziewczyny, a w takich salonach z sukniami slubnymi zgodza sie przerobic mi suknie nie kupiwana u nich? i ile to moze kosztowac?

Gość Przerabiałam w Madonnie
w Gdyni, zrobili to super, a zapłaciłam dość sporo, bo 1000 zł. Dzwoniłam do kilku salonów w większych miastach i większość nie chciała tego zrobić, a część z wielką łaską i tylko tam nie miałam problemu. Zrobiono mi to super, kiecka leży świetnie i jestem bardzo zadowolona. Dodam że suknię kupiłam przez ebay.

Gość JenniferLopez
po choinke kupiłaś sukienkę która zle na Tobie lezy :/

Gość a ja u krawcowej
a mi suknię poprawiała zwykła krawcowa, zapłaciłam 30 zł i super leży