Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całkowiecie i na temat

JAKA JEST PANNA-PANNA ?

Polecane posty

Gość całkowiecie i na temat

Domatorka, prawdomowna, pedantyczna, uparta, szczera az do bolu, lubiąca sex :) Mam racje ?

Gość nie czytałam całego topiku
Jestem panną ale już nie panną :p Niestety, mam wstręt do sprzątania. Lubię sex, chociaż jeśli nie mam dnia na amory lepiej nie podchodź. Domatorka? Tak, ale dopiero po wyjeździe za granicę gdzie grono przyjaciół nie tak znakomite. Uparta bardzo, staram się z tym walczyć, bo czasami jak oślica :o nawet kiedy racja nie leży po mojej stronie, a to już przegięcie :o Prawdomówna...cóż :D nie do końca, chociaż kiedyś owszem. Nigdy nie byłam szczera aż do bólu, wiem, że taka szczerość potrafi ranić ludzi. Czasami warto coś przemilczeć niż wypalić bez zastanowienia.

jestem panna - panna :) uparta, domatorka, lubiaca sex - to napewno! szczera - nie zawsze, nie powiem swojej kolezance, ze np. zle jej w tej bluzce, nie chce robic przykrosci a mala szkodliwosc czynu :) jutro zalozy inna i bedzie wygladal lepiej. pedantyczna - no tak ale nie zawsze....

Gość ska...
zalezy jaka panan tzn wjakim wieku ja mam 26 i jestem wolna choc troche przeszlam i dla mnie pewne rzeczy, sprawy sa calkiem odmienne niz 10 lat temu

Gość xxxmen
Ja mam kobiete PANNE. Czasami to juz przesadza ze sprzataniem. Ale musze przyznać, że jako pani domu sprawuje sie znakomicie (posprzatane, poprane, ugotowane, umie szyc, cerowac, kanapeczki do pracy robi). Wyglada bajecznie. Zadbana czysta i zajefajny mam z nia sex :D. Uparta jak osioł ale ja tez, tak wiec czasami mamy duzo cichych dni i niewyjasnionych spraw :)

Gość xxxmen
Acha, a godzimy sie glownie w lozku :D. Kurde jak jak na nia popatrze to juz mi stoi. Kobieta w lozku jest naprawde BAJECZNA :D