Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierotka ulalalalala

On chce do mnie wrócić- nie wiem co robic

Polecane posty

Gość sierotka ulalalalala

Bylismy para od 5 lat. Podczas naszego zwiazku bylo kilka zgrzytow. On mial kochanke (rok czasu), pozniej ja go zdradzilam z naszym wspollokatorem. Oprocz tego byly tez klotnie, klamstwa itd. Mialam juz tego dosc i odeszlam. 7 miesiecy nie bylismy razem.Mialam w tym czasie innego partnera z ktorym sie rozeszlam. Kiedys postanowilam sie do niego odezwac, dowiedziec sie co u niego slychac. Poszlo gladko. Rozmawialismy, raz sie nawet spotkalismy i postanowilismy byc przyjaciolmi. On w czasie tych naszych rozmow mial juz dziewczyne- bardzo w nim zakochana. On jednak caly czas myslal o mnie, wspominal wspolnie spedzone lata, chwile........ W koncu ta jego dziewczyna dowiedziala sie ze utrzymuje ze mna kontakt i odeszla od niego. Zalamal sie lekko bo jak sam mowil "swietna kobieta byla i bardzo go kochala.......". Zaraz po odejsciu jugo ex dal propozycje, zebysmy jeszcze raz sprobowali byc razem. Troche sie tego obawiam bo wiem juz jak jest w zwiazku z nim. Co mam zrobic. Sprobowac jeszcze raz?

hm, ten wasz kontakt chyba nie był fair wobec jego ówczesnej dziewczyny? Na jej miejscu tez bym się wściekła. A tak ogólnie, to chyba swietnie do siebie pasujecie.