Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfgetnyrtnynr

SALSAKATARINKA=ERIC CARTMAN??

Polecane posty

Gość nfgetnyrtnynr

tak czy nie?

Gość nfgetnyrtnynr
odkad ja podszylem to sie nie pokazuje :( zablokowali mnie, ale to byl chamski podszyw :( żałuję :( wstyd mi :(

Gość nfgetnyrtnynr
to napisz jej że żaluje ze ja podszylem i ma ode mnie 🌻 i zeby sie pojawila znowu

ale ona chyba nawet nie ma mnie na gg, bo nigdy się ta postać nie świeci. Kiedyś mi tłumaczyła jak dojśc do placu andrzeja w katowicach na gg. Jak chcesz to mogę napisać, co mam napisać?

Gość nfgetnyrtnynr
napisz, ze juz sie nie bede podszywal pod nia i zeby sie pojawila znowu na kafe bo wszyscy za nia tesknimy

ok, to skopiuję po prostu to co tu pisałeś, tylko wiesz głowy nie dam że ktoś po 2 stronie numeru odpowie, tylko raz z nią na tym gg gadałam.

JA 2009-05-24 01:35:53 Cześć. Jakiś chłopak z forum kafeteria.pl kazał Ci przekazać to: 2009-05-24 01:36:02 01:28 [zgłoś do usunięcia] nfgetnyrtnynr to napisz jej że żaluje ze ja podszylem i ma ode mnie i zeby sie pojawila znowu 2009-05-24 01:36:20 01:31 [zgłoś do usunięcia] nfgetnyrtnynr napisz, ze juz sie nie bede podszywal pod nia i zeby sie pojawila znowu na kafe bo wszyscy za nia tesknimy ta_od_parku_z_forum 2009-05-24 01:45:11 SPOKO NIE MA SPRAWY, JA NIE MAM CZasu tam chodzi bo pisze prace magisterska a kafe mnie rozprasza tak że potem tam caly dzień spędzam ta_od_parku_z_forum 2009-05-24 01:48:27 mam tylko pytanie kto ty jesteś i skąd masz moj numer w ogóle? Już nie odpisałam bo nie chce mi się teraz gadać na gg, jutro jej odpowiem.