Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sddffddfzf

Co za cieć

Polecane posty

Gość sddffddfzf

Siedziałam ostatnio z chłopakiem w parku, było ok. 20 wieczorem. Całowaliśmy się. Niedaleko jakiś facet robił zdjęcia swojej córeczce (małej- ok 4 lat). Gdy nas mijał, powiedział "zaraz języki sobie odgryziecie, a dziecko patrzy". Zrobiłam dziwną minę. straszniue mnie wkurzył ten komenmtarz. Przeciez to publiczny park, dla wszystkich. Jak zareagować w takich sytuacjach? Ps. Mógł pójść gdzieś indziej z dzieckiem, podkreślam, ze my już siedzieliśmy jak oni przyszli...:O

Gość sddffddfzf
Mojego faceta to tak wkurzyło że wacek mu opadł i nawet ssanko. które szybko na tej ławce uskuteczniłam nie pomogło :(

Gość ciec to ty jestes
oblechowata nastolato

Gość Park to miejsce
publiczne, niestety ale to wy nieładnie się zachowaliście. Co innego niewinny całus a co innego z języczkiem na dziecku mogło to wywrzeć przykre i niekoniecznie apetyczne wrażenie. Poszukajcie innego miejsca na amory a w parku za rączkę i delikatne całowanko tylko

Gość ja bym mu wpierdolił
i od zboków zwyzywał, korew i pedałów parkowych niech cwel piluje swoich spraw a nie podgląda innych

Gość mógł iść dalej no nie
ale został, podglądał i jeszcze głupio zagadał po prostu zboczek parkowy

Gość mnie tak samo obrzydza
jak sie lize chlopak z dziewczyna jak tak mozna??? nie brzydzicie sie swoich slin?

Gość nie tylo ciebie obrzydza ten
widok mnie też ! , i nie życzę sobie żeby ktoś przy mnie się lizał to po prostu nie kulturalne :O i wiekszosc ludzi to obrzydza :O Niewyżyte nastolatki łażą po parkach i się ślinią gdzie popadnie bo to takie super jest :O:O Żal mi was ;) niedlugo będą sobie loda robić na ławce w parku i też bedzie dobrze 😡

Gość pozdro6OO
ok miejsce publiczne ALE ZERKNIJ NA T OZ INNEJ STRONY. jestes w parku z chlopakiem , synem , corka czy matka, a na ławce siedzi para EMERYTOW i wala w sline z jezorem ze az po lawce cieknie. co o tym myslisz ?

Gość że są niewyżyci
i im się nudzi :O na pewno nigdy dwóch emerytów (takich jak opisałaś/eś ) nie zobaczę :O bo to niemożliwe 😴

Gość vbgh
faceta wzięła zazdrość i tyle. Jakby ktoś palił papierosy czy piwo pił to też by mu uwagę zwracał, że dziecko patrzy i się gorszy? Ja przypuszczam, że dziecko nawet nie zwróciło uwagi na tę parę, tylko ojcu żal dupę ściska, że już tak go baba nie całuje. Ludzie, nie bądźcie już tacy pruderyjni. Jeśli komuś się nie podoba - nie musi patrzeć, może iść dalej. Proste.

Gość vbgh
O matko, co za pruderyjny naród! Nie patrzcie jak was to brzydzi. Zazdrościcie?

Gość jakby dwóch gejów lizało
vbgh--> jakby dwóch gejów lizało się na ławce to też by Ci to nie przeszkadzało i poszłabyś dalej ?

Gość pozdro6OO
emeryt + emertyka mialem na mysli, ale dwoch starych dziadkow w sline to dopiero oblecha.

Mnie to również obrzydza nie chce patrzeć na pompowanie śliny z jednego organizmu do drugiego :o , weź przestań to jest ohydne :O

Tak samo dla mnie obleśne jest wstawianie fot na nk pt:" jak my się kochamy " I sie liża na tych zdjeciach to jest po prostu żalowe robienie z siebie patafiana 😭

A ja nie mam ochoty patrzeć na całujących się , i nie sadze by z niego był przez to ciec !

Gość do tych co pisza ze ich to nie
brzydzi: a co jakbyscie zobaczyli calujacych sie na lawce w parku chlopakow?

Gość vbgh
jakby dwój gejów lizalo-----> nie, nie przeszkadzałoby mi to. Mieszkam w Australii, tutaj nikt nie zwraca uwagi na to, z kim ktoś się całuje i czy się całuje. Tolerancyjne społeczeństwo. Kaczogród nadal zacofany.

Gość pedzie też mi nie przeszkadzaj
nosz koorwa jacy wy jesteście zboczeni, idę kiedyś i widze dwóch pedalków się obsliniających i jedneo spojrzenie więcej mnie nie ciekawiło...dosłownie sekunda... kolo mnie jets taki duzy zadbany park, z alejkami, jeziorami, ludzi tam zawsze sporo i nieraz się jakas parka nalawce międli ale podglądac ich? W ŻYCIU!!! to dla zboczeńców takie oglądanie ciekawe, pamiętam raz takiego typka jak się chlopak z dziewczyna obśliniał a tamten sie gapil zza górki żenua (park jets wieki, nie obsliniaja się wam przed nosem, ostentacyjnie wec o co halo, a nawet jakby to hooj mi do tego, ze wsi nie jestm i nie interesuję się ani nie bulwersuje takimi pierdołami A ten facet z parku to na pewno zazdrosny był, skoorvysynek stary i zboczony

Gość vbgh
to znaczy mieszkam na stancji w ełku

I co to za argument że to park publiczny ! ? Może zacznijcie się stukać ? Tu nie chodzi o zacofanie , bo jak tak dalej pójdziecie do przodu to sex publiczny tez będzie normalny … Krótki buziak jest w porządku ale długie lizanie już nie , i takie jest moje zdanie .

Gość ludzietoidioci
A co on robil na spacerze z corka o 20 wieczorem w parku? Mala juz dawno powinna spac.

Czy powinna ? To ich sprawa nie twoja , słońca zachodzi ok. 20.40 więc czemu się bulwersujesz ,robił jej foto może wyjeżdża niedługo i chciał z nią spędzić czas i ja uwiecznić

Gość ojphij
Ależ nie popadajmy w skrajności! Wiadomo, że seks to byłoby przegięcie, ale całowanie? niech każdy patrzy na siebie a nie na innych ludzi i tyle.

ja tam sadze ze to lekka przesada lizac sie w taki sposob w poblicznym miejscu.jak mowi szyszla moe zaczniemy w poblicznych miejscach kopulowac?i to bedzie super i ok!troche kultury i szacunku dla innych!park jest publiczny a nie twoj prywatny ze robisz w nim co chcesz!

Dziś sex jest przegięciem ale skąd wiesz co będzie jutro ? Dla osób starszych kiedyś namiętne całowanie się w miejscach publicznych było nie do pomyślenia a teraz. Skąd wiesz czy ty na starość wychodząc z wnuczkiem do parku nie zastaniesz zabawiającej się pary ?

Gość nic dodać nic ująć wszsytko
napisali Tobie ... :O więc się z tym muszisz pogodzić , to jest ohydne i tyle daj sobie spokój 🖐️