Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sddffddfzf

Co za cieć

Polecane posty

Gość hygtf
Ty tempa dziwko publiczny park nie jest od lizania się, kultury trochę miej tempa suko. A ja na miejscu tego faceta to bym wam nie zwracała uwagi tylko zadzwoniła po Straż Miejską albo Policję.

Gość Co za cieć
chodzi z 4 letnim dziedzkiem o 20 wieczorem i robi zdjecia w parku to jakis pedofil

Taaa jasne każdy zaraz to pedofil ty tez ! Chodzisz na plaże a tam rodzice dziecko często bez majtek puszczają dzieciaki i nikt się do tego jeszcze nie przyczepił !

Gość nie wiem czy pedofil
ale coś z nim nie ten tego.......zboczeony jakiś chłopak autorki powinie go nauczyć nie wtykania nosa w cudze sprawy...chmasto niesłychane żeby jakis pierdzich w parku zaczepiał dziewczyne i chłopaka. pewnie to jakis podglądacz ale samo podglądanie juz go tak nie jara i musi zaczepi......jak przylazł do dom to na pewno zwalił gruchę :o

Gość Co za cieć
szyszla

Gość Co za cieć
spadaj do koscioła na msze dziś niedziela

Gość co zac
ja pitole skad w ludziach tyle jadu i niezyczliwosci. Ja sie zawsze usmiecham na widok calujacej sie pary, bo milosc jest piekna. Troche zyczliwosci. a z tym seksem to ostra przeginka, nikt nie bedzie uprawial seksu w dzien w parku, pogielo Was?

Gość Co za cieć
bo zazdroszcza tego uczucia bo nigdy czegos takiego nie doznali :P

tak oczywiscie jak cos sie komus nie podoba to odrazu zazdrosci!rzeczywiscie!zalosne!

Czy wy nie kumacie co pisze ,chyba nie za bardzo, nie pójdę do Kocioła cieciu bo jestem ateistką , kto uprawia seks w publicznym parku ? Niestety moi znajomi :/ i wiecie co mam nadzieje że się na nich natchniecie ,może wtedy zrozumiecie że za jakiś czas sami uznacie to za normę przepisy się liberuj,a ale wy skumacie to dopiero po fakcie .Zazdroszczę czego ?! tego że mój facet mam mnie tylko dla siebie i nikt więcej nie musi patrzeć na naszą intymność ?!! Zresztą z kim ja rozmawiam z tym co nawet nie zna opcji zaloguj? !

Gość wbialym kitlu
A Ci starzy niech przypomna sobie jacy oni byli w mlodym wieku, bo na pewno !!!nie calowali sie w miejscu publicznym ani razu przeciez to GRZECH!!!!!. a nie o osadzaja innych.

Gość co za ciec2
a ja takich znajomuych nie mam, to tylko swiadczy o ich poziomie.

Ja niestety takich posiadam i oni uważają to za zupełnie normalne ,zgadzajcie się dalej na wszystko a i to będzie norma ! Całować a lizać to jednak pewna subtelna różnica …..

Gość do szyszyli
Ja tu nie mam konta, niepotrzebne mi. Wypominanie dyskutantom że nie mają "czarnego nicku" uważam za wyraz bezsilności z twojej strony i bark realnych argumentów - jeszcze możesz tropić błędy ortograficze :) Co do meritum to powiem wam tylko tyle że jakbyście widziały co studenci w UK wyprawiają w samo południe na trawnikach...:) Ktoś kto się bulwersuje dziewczyną która w parku całuje chłopaka to dla mnie trochę dziwny jest i nie rozumiem takich ludzi.

No właśnie oni pozwalali i co z tego mają ?! Właśnie to, czy nie rozumiesz że jak będziemy dalej pozwalać to dojdziemy do tego samego .Cały czas próbuje wam to uświadomić !!

akurat ja nie jestem jeszcze taka stara. mlodzi to nie wiedza nawet teraz czym jest szacunek i kultura.te pojecia sa dla nich nieznane.