Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umowa o staz

umowa o staz z pup

Polecane posty

Gość umowa o staz

bylam w piatek zalatwiac formalnosci i podpisywalam wiele papierkow ale teraz tak mysle ze tam nie bylo zadnej konkretnej umowy o prace czy umowy zlecenia. ale jak wychodzilam to powiedzieli ze juz wszystko zalatwione. mam nadzieje ze nic nie przeoczylam i nie bede musiala znowu do nich jechac

umowę o staż zawiera pracodawca z pup-em. Ty przychodzisz na staż przez 3 m-ce i dostajesz teraz jakoś 600 z haczkiem złotych.

Gość xdhdjdt
Powinnas dostac umowe do podpisu ! Ja jestem teraz na stazu i dostalam umowe na okreslony czas z konkretnymi wytycznymi !

Gość xdhdjdt
Nie dostalas dla siebie zadnych papierow ? Bo piszesz ze podpisywalas ich wiele, nie dali Ci zadnych kopii ?

Gość umowa o staz
nie nic nie dostalam. w pokoju stazy podpisalam kilka papierkow, ze wyrazam zgode na podane warunki itp w sumie chyba 4 papierki byly. jakas deklaracja, regulamin i jeszcze skaldalam zalegly wniosek o staz bo ja zalatwialam najpierw z pracodawca a potem jak sie zgodzili to dopiero z pup. jak w tym pokoju wsystko podpisalam to dal mi malo karteczke z numerem jakims i kazal isc do posednika. wychodzac zapytalam czy u pana juz wszystko a on ze tak. poszlam do posrednika wyznaczyl mi date kiedy mam sie stawic czyli juz po stazu (koniec sierpnia) potem kazal isc do innego pokoju zeby sie upewnic czy podalam numer konta i to wszystko

Gość sta to najgorsza glupota jaka
być byłam juz 3 razy i naprawde zaluje

Gość bylas 3 razy na stazu
? wiem ze moze i glupota ale akurat w zawodzie w ktorym chce zdobyc jakies dosidczenie chocby na papierku

Gość bylas 3 razy na stazu
poza tym 3 miesiace szybko zleci. pol roku albo rok to bym sie zastanawiala a tak to jakos przezyje w razie czego

Gość xdhdjdt
No to nie wiem, ja dostalam normalnie kopie umowy jaka PUP zawarl z moim pracodawca, tam mam rowniez wypisany zakres obowiazkow. Mam tez umowe stazowa jaka zawarl PUP ze mna, tam sa wszystkie wytyczne, regulamin, wyliczone jest ile bede dostawac tego stypendium co miesiac, kiedy lista obecnosci musi byc oddana do urzedu...

Gość umowa o staz
no ja nic takiego nie dostalam. podpisalam taka deklaracje na ktorej pracodawca wypisal jakie obowiazki beda spoczywac na stazycie i tam bylo miejsce na moj podpis i moje dane wiec to uzupelnilam. tez podpisalam taki regulamin gdzie bylo cos o tym ile dni mi przysluguje wolnego, ze bede wypelniac polecenia pracodawcy zawarte w umowie, ze poddam sie badaniom lekarskim jesli beda konieczne , ze po skonczeniu stazu w ciagu 7 dni dostarcze opinnie od pracodawcy o stazu, jesli chodzi o wynagrodzenie to nie bylo podanej kwoty tylko odwolanie do jakis paragrafow jakiejs ustawy. to wszystko bylo na jednej kartce a 4 drobnym druczkiem. byl tam tez termin tego stazu. moze sie wypowiedza jeszcze inne osoby ktore byly na stazu jak to u nich wygladalo?

Gość umowa o staz

Gość facetka18
ja mam 4 miesiace stazu i juz wytrzymac nie moge

Gość umowa o staz
z pup masz? dostalas do domu kopie umowy?

Gość umowa o staz