Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika Z.

Jaki antywirus polecacie do Windows 7 ?

Polecane posty

Gość Monika Z.

Bo coś mi muli :O

Gość kaspersky ale drogi jest

Gość URSUS C330
Wywal windows 7, to nie bedzie mulic.

ja mam AVG Free, z dobrych programów, ale takie darmowe, to mają mało funkcji, najlepszy jest kupny, ale drogi, no dla premiera Tuska to piardnięcie, ale dla zjadacza chlepa to drogo

Gość gość
a coś bardziej aktualnego możecie polecić na 7demkę 64 bitową? Żeby nie mulił!

Gość gościnnyyy
Zawsze mnie zastanawiało, po kiego licha amatorzy, którzy używają głównie przeglądarki internetowej, poczty, komunikatorów i jakiś tam odtarzaczy audio-wideo, instalują system 64-bitowy? Że co... kupiliście kompa z takim systemem? To go wywalcie i zainstalujcie 32-bitowy. Najlepiej usuńcie Windowsa i korzystajcie z Linuxa... skończy się problem z antywirusami, płatnym oprogramowaniem i paskudną czcionką, która psuje wzrok.

Gość gość
Ja używam linuksa ale szczerze nie poleciłbym go przeciętnemu zjadaczowi chleba, ja używam go tylko do internetu, poczty, skypea i gg, nawet spolszczony cały nie jest, linkus ma jeden minus, dystrybucji jest milion a tak naprawdę żadna nie jest dobrze dopracowana a jeśli chodzi o antywir zainstaluj sobie po prostu avasta po co Ci coś innego, możesz w nim powyłączać osłony których nie bedziesz używać

Gość gość
linux nie jest za przyjazny w użytkowaniu dla przeciętnego człowieka, a brak antywirusa to jednak spore ryzyko, lepiej jakiś sobie zainstalować, poszukać testów i wybrać kilka do testów, jak tak zrobiłam, każdego po 2 tygodnie a później wybrałam jeden który kupiłam, wtrestach miałam nortona, kasperskiego i g data. Po nich zdecydowałam się na gdata, jest najlepszy

Gość Antonio91
Darmowy comodo jest w ścisłej czołówce, nie ma sensu płacić za komercyjne antywirusy skoro comodo jest lepszy. :classic_cool: