Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kate21

Nienawidzę facetów

Polecane posty

Mam nadzieję, że każdego palanta spotka kiedyś to, na co zasługuje (czyli wszystko, co najgorsze).

Sama sobie takiego wybrałaś. Czyżbyście wypstrykały sie z waszej intuicji co do facetów? Nie ma to jak prowadzać się z elementem patologicznym a potem płakać, że oszukał, zdradził itp.

Ale ja nie płaczę, że mnie facet oszukał czy zdradził. Piszę to na podstawie własnych obserwacji ale także tego, co słyszę od znajomych i co one sądzą.

Spójrz na to z drugiej strony - palanty - jaki ich nazywasz mieli coś co spodobało sie Twoim kolezankom i znajomym. Może następnym razem nie powinny iść na łatwiznę bo piękne słowa nic nie kosztują.

Czasami nie potrzeba pięknych słów, żeby się zaangażować. Czyny mówią więcej. A poza tym każdy ma swoje powody dla których się z kimś wiąże. Nie wnikam.

przestaw się na dziewczyny . nie zdradzamy, nie bijemy, nie brudzimy i lepiej całujemy:classic_cool:

Rozważny dokładnie. Przecież nie dośc, że same sobie wybierają takich, a nie innych to jeszcze przecież mogą w ogóle nie wybierać. Ktos im każe brac się za facetów? :classic_cool:🖐️ Skoro cipa je swędzi to niech potem nie narzekają chociaż. :classic_cool:🖐️

Gość wicekwacek
kate21 jestes zalosna, ja moge to samo powiedziec o laskach, wlacznie z tym z jakimi frajerami sie zadaja i jak latwo im to idzie, a potem placz i rozpacz, a na normalnego faceta nie spojrza bo nie ma fury, skory i komory itd. totalna zenada

Gość hahahahaaa333
biednyś boś głupi... posiadanie fury też o czymś świadczy... tyle w tym temacie...

Jakoś nigdy nie miałam faceta z \"furą, skórą i komórą\". WIerz mi lub nie, nie jestem materialistka.

Gość mishq89
ZNP pewnie :D