Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiak0166

PROSTOWANIE WŁOSÓW! HELP DZIEWCZYNY ! LICZĘ NA WASZĄ POMOC!!

Polecane posty

Gość Kasiak0166

Witam. Na początku pozdrawiam Was wszystkich gorąco i liczę na Waszą pomoc, która jest mi BARDZO potrzeba A więc do rzeczy. ! Prostuje włosy od kilku miesięcy ponieważ moje naturalne są brzydkie. A ściślej mówiąc puszą się, kręcą, I W OGÓLE NIE UKŁADAJĄ!. Na początku prostowania włosy były ładne .. nawet nie używałam żadnych odżywek i to pewne był błąd. .. Dopiero po pewnym czasie zauważyłam że zaczynają mi się niszczyć i wysuszać .. Prostować przestać nie mogę.. Chodzi mi o to żebyście mi doradzili jak mam je odpowiednio odzywiać? Prostownicę mam dobrą, z regulacją temperatury i z płytkami ceramicznymi . Niedawno kupiłam sobie całą MASĘ ODŻYWEK I PROBLEM W TYM ŻE NIE WIEM JAK ICH UŻYWAĆ I PROSZĘ O POMOC !!!!!!! O to one : Do spłukiwania : Dove - dla włosów które mają kontakt z wysoką temperaturą. Gliss Kur- Natychmiastowa odbudowa włosów zniszczonych i suchych. BEZ spłukiwania : Loreal Paris - HotLiss- Krem wygładzający- Wygładza i chroni włosy. I taki krem PO PROSTU PROSTE. Do tego mam mgiełkę ze skrzypu polnego. PROBLEM W TYM ŻE NIE WIEM JAK TEGO UŻYWAĆ.. CO ile.. wszystko na raz?.. osobno.. NIE WIEM Proszę o POMOC!. Jest to dla mnie naprawdę ważne.. Włosy najgorzej wyglądają pod słońce.. a teraz już prawie lato..wakacje.. ehh Tylko proszę nie mówcie mi że mam przestać prostować, bo NIE MOGĘ! bez prostownia wyglądają 100 RAZY GORZEJ ! a do tego są brzydkie i źle się w nich czuje! JUŻ NIE MAM SIŁY DO NICH :( Przecież włosy są ważne.. bo dodają urody.. PROSZĘ O POMOC!!

Gość Kasiak0166
PROSZĘ POMÓŻCIE MI :( :( :(

Gość Kasiak0166
WSZYSCY MÓWIĄ ŻE NA KAFETERII SĄ DOBRE ODPOWIEDZI ITD. dlatego to wybrałam :( WIĘC POMOCY !

Gość Kasiak0166
Nie ma sensu prosić ; ( i tak mi nikt nie chce pomóc.. bo ludzie mają większe problemy niż ja.. ale dla mnie ten jest ogromny..

Gość Kasiak0166
Dziękuję ; )

Gość Kasiak0166
..........

Gość zizuziza
Spoko!Bo wiesz miałam podobny problem.Ale w porę sie opamiętałam z tym prostowaniem i w pewnym momencie zaczęłam uzywać Dove i jedwab.I po jakimś miesiącu (myję głowę i prostuje co drugi dzień)jak ręką odjął! Powodzenia raz jeszcze!:)

Kup sobie koniecznie jedwab-z Biosilku. Rob 2 razy w tyg jakies maski odzywcze(20 minut) dokup sobie jeszcze Wax!! a codziennie uzywaj tego Dove i pozniej spryskuj na przemian-mgielka i tym drugim. Ja nakladma po kilka rzeczy za kazdym myciem i mam b odzywione wloski mimo,ze farbuje na blond;))

Gość powiem ci ze
ja prostuje co 2 dzien,farbuje do tego raz w miesiacu na czarno. Jedwab z biosilku jest super,a ja uzywam jeszcze przed prostowaniem kremu do prostowania LOREAL (taki rozowy), bo chroni przed temperatura. No i raz na 4-5 tygodni podcinam koncowki,bo to one najbardziej sie przesuszaja.Do tego szampon i odzywka (a raz w tygodniu odzywka-maska) do zniszczonych ELSEVE-ten zolty- i nie mam problemow:)

Gość Kasiak0166
Dziękuję WAM Macie jeszcze jakiś sposób? :( Moje włosy są brzydkie.. a najgorzej to widać pod światło ; (

Rób sobie jeszcze maseczki z majonazu lub śmietany. Pomagają. Może będzie jakiś dzień, w którym nikt Cię zbytnio nie będzie widziała, czy coś, to wtedy zrezygnuj z prostownicy. Jedwab też Ci polecam.