Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość revele

Czego Wam najbardziej brakuje we współczesnych mężczyznach?

Polecane posty

Gość takk a to ciekawe
- inteligencji, - szarmackosci, - kultury !!!!! - romantykow nie ma wcale, albo oszukuja ze nimi nie są ( bo to przeciez godzi w ich ego ), - lepszego radzenia sobie z problemami , a nie ze idzie sie wieszac bo juz nie ma sił :O

Gość TkMaxx i Next Choice
w każdej grupie wiekowej jest ich mniej :D

Gość hahahahaaa333
czekam na badania statystyczne... mnie na biologii uczyli, że rodzi się więcej chłopców, bo to słabsza płeć i szybciej umierają.... Co do tej kultury to mam dobry sposób aby sprawdzać z kim mam do czynienia. Faceta należy upić (ale nie jednym piwem), zwyczajnie zaobserwować jak się zachowuje po wódzie. Z 90 % wychodzą takie ziółka (uwaga! część jest agresywna)... No ale zawsze jest te 10 %...

Gość to my czekamy na badania
wywłoko

Gość hahahahaaa333
no to czekajcie se dalej :P hahaha

Gość hahahahaaa333
i apropo tematu... to też mi przeszkadza... że ciągle tylko na coś czekają... czekają aż baba wszystko za nich zrobi... takie sieroty...

Gość liho
E tam, za bardzo generalizujecie.

Gość Przedstawiciel gatunku
dziś faceci jak podejdą do babki i zagadają to uważają że bóg wie jak się wysilają... żenada... o prawdziwym zabieganiu o kobiecą uwagę i względy nie ma mowy. są leniwi i ( nie umiem inaczej tego nazwać ) pi**owaci do granic możliwości. okropność. To miłe, gdy nawiązuję kontakt z kobietą i czuję, że w tej rozmowie jest "to coś", Coś wiecej niż tylko wzajemne zrozumnienie. To wystarczy, nie trzeba "zdobywać". Nadskakiwanie panienkom w typie Izabeli Łeckiej pozostawmy chłopcom, ktrórzy właśnie się dorobili pierwszego volkswagena golfa.

Gość kasandra30
to zależy od faceta, jest mało naprawdę godnych zainteresowania, zgadzam się z tym że są leniwi ale to wina ich matek że tak wychowują nie wymagając nic. Ja zamierzam syna inaczej wychować - mam nadzieje ze zadna kobieta nie bedzie przez niego cierpieć

Gość liho
Łęckiej, "Łecka" to jakoś tak łechtaczkowo brzmi.

Gość liho
To wina ojców, że synowie są leniwi, nie matek. Ojciec nasuwa, żeby dzieci miały lekkie życie, i wyrastają potem tacy obuleworęczni.

Gość femmme
Najbardziej brakuje szacunku, co widać choćby po tym topiku. Mówienie, ze nie ma dla kogo sie starac, bo kobiety to same kurwy i solary jest niedorzeczne...

Gość Przedstawiciel gatunku
liho -> zasuwa, "nasuwa" brzmi jakoś tak napletkowo... Jest 1:1

Gość Mlody Wrther
jakos zauwazam ze ci OBULEWORECZNI maja powodzenie, a c ktorzy sie staraja i sa romantyczni wrecz przeciwnie Problem moze polega na tym ze laski mysle ze taki romantyny facet to jest jakis ubrany w peleryne i melonik ROMEO co mowi 13zgloskowcem. BAby same ni ewiedza czego chca, wystarczy dobry cwaniak ktory potrafi zgrac na instynktach i kazda ktora bredzi cos o tym ze nie ma facetow fajnych zaraz sie klei. to co piszecie to sa jakies truzimy i brednie, swiat stoi do gory nogami a wy nie umiecie nazywac rzeczy po imieniu tym bardziej odniesc tego do rzeczywistosci,

Gość hashaishije
mlody wr - wiesz dlaczego na takiego cwaniaczka poleci kazda? bo jest romantnyczny, czuły i zdecydowany...i prosze, jesli sam nie znasz znacenia słowa romantycznosc, nie znaczy, ze kazdy ma podobnie

Gość chlopek12345
chcialyscie rownouprawnienia to macie

Gość jestem dżentelmen w każdym
calu - dokładnie w 12 calach ;)

Gość gastoon
Ale co ma równouprawnienie do szacunku?! Czy spadnie wam korona z głowy, gdy przepuścicie kobiete w drzwiach, albo zapłacicie za nią za kawę? Takie to trudne, zeby wykrzesac z siebie choc odrobine zainteresowania, romantyzmu, a przde wszystkim SZACUNKU? Współczuję młodym dziewczynom, że muszą - l braku laku - spotykać sie z takimi głupkami i prymitywami... a co to tego równouprawnienia - czy za swoją 'kieszonkowa' wypłatę zdołałbys utrzymać kobietę, dzieci, dom i samego siebie? Gdyby kobiety nie wymusiły prawa chocby do pracy, byłbys malutkim biedaczkiem, a pesja twoja połaczona z pensja kobiety - daje już COŚ

Gość Makarony
Mi brakuje tego ,że nie patrzą na dziewczynę pod kontem charakteru, tylko w tych czasach chodzi im tylko o zgrabne pupy. Są zacofani nie potrafią dostrzec w kobiecie piękna wewnętrznego.

Gość gastoon
makarony - mysle, ze to problem nie tylko XXI wieku;)

Gość liho
1:1 to dobry wynik. Ty, Makaron, nieprawdę piszesz. Niektórzy z nas wolą duże pupy.

Gość wiece co wam powiem
Jestem niebrzydką blondynką z niebieskimi oczami, obecnie na emigracji w hiszpanii. I to tutaj dopiero faceci patrzą się TYLKO na wygląd, autentycznie nie interesuje ich nic więcej. Patrzą się na mnie jak na kawałek mięsa, gdziekolwiek się nie ruszę. Naprawdę odliczam dni do powrotu... myślę że polscy faceci naprawę nie są tacy źli, oprócz tego, że często są zakompleksieni i związani silnie z matkami. Ale tutaj naprawdę brak mi słów, rzucają się jak te psy na laski, wszystko zresztą na jedną noc.