Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka_postu

Problem-prosze o pomoc

Polecane posty

Gość autorka_postu

Witam , Mam pytanie, czy ktoś z Was posiada i używa urządzenia wielofunkcyjnego HP? Ja konkretnie mam model HPDeskjetF370. Mam z nią ogromny problem: otóż ustawiam w wordzie marginesy na 2,5 a drukarka drukuje je inaczej. Nie wiem co się dzieje, próbowałam już wszystkiego. Czy któraś z Was miała podobny problem? Lub wie co można zrobić z tym faktem? Będę wdzięczna za odpowiedzi.

Gość autorka_postu
up - może ktoś wie?

Gość autorka_postu
nikt mi nie pomoże?

Gość fredek
może odinstalowanie i na nowo zainstalowanie coś da :)

Gość autorka_postu
fredek już próbowałam 2 razy :(

Gość fredek
to może masz akurat zepsuty sterownik na płycie ( raz tak miałem ) ściągnąłem ze strony odpowiedni i było ok . to było kiedyś tam ...

Gość autorka_postu
fredek a miałeś taki sam problem? Tzn z tymi marginesami? Czy ogólnie ze streownikiem? Ja probowalam juz z wordem, zmieniac, kombinowac, zniszczylam mnóstwo papieru do pracy magisterskiej a drukarka dalej swoje. :( Cholerny świat

Gość fredek
ze sterownikiem - jak zainstalowałem nowy lepszy to było ok .

a próbowałas ustawić marginesy samej drukarki w jej właściwościach. Nie wiem czy u Ciebie też się da ale ja miałam również model urządzenia wielofunkcyjnego hp, konkretnie taki http://sklep.drtusz.pl/deskjet-f2280-p-990.html?cPath=44_275 i podobnie jak wcześniej w atramentówkach tak właśnie ustawiałam obszar drukowania

Spróbuj zainstalować ją od nowa, być może jest to problem ze sterownikami, lub kalibracją.

Być może masz problem z tuszem kiepskiej jakości, albo jego zamiennikiem. To bardzo częsty problem w drukarkach. Ja np. kupuję sobie zamienniki na doktortusz.pl i jestem bardzo zadowolona. Te zamienniki są naprawdę dobrej jakości.

Gość RudaHera
Ojejku, to faktycznie masz problem. Ale wiesz, wydaje mi się, że dobrym pomysłem byłoby wymienienie po prostu tuszu. Zobacz sobie najlepiej na jakieś porządne zamienniki na doktortusz.pl - ja tam kupuję i w sumie nie mam takich problemów. Także mogę Ci śmiało polecić ;-)

Fakt, że może być to tusz, ale w tym przypadku bardziej prawdopodobne, ze są to sterowniki. Wydaje mi się, że trzeba by było sprawdzić wszystkie sterowniki, a jak nic się nie znajdzie, to zainstalować nowe - powinno pomóc. Ewentualnie sprawdziłabym jeszcze ustawienia drukarki, bo tu może leżeć problem.