Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kastkaaaaaaaaak

co sadzicie?

Polecane posty

Gość kastkaaaaaaaaak

Chce opisac taka sytuacje, może to byc wzgląd bardziej psychiczny niz zdrowotny ale prosze o odpowiedzi, szczere. W czerwcu ubiegłego roku poznalem dziewczyne, balowałem z nią troszke w lipcu, kilka razy w nią weszłem, bez zabezpieczenia, okres pojawił się normalnie, do wrzesnia uprawialismy z ogumieniem, caly czas okres, od wrzesnia nie zwracałem uwagi na higiene rąk po seksie oralnym, lecz od stycznia zwracałem, do tego czasu okresy normalne. Chce powiedziec jeszcze, że od około listopada strasznie boli ją brzych przy okresie, lekarz powiedzial( była u niego w lutym) że to przez wiek, i zrobil jej dla pewnosci test, wyszedl negat, czyli nie jest w ciazy. Od stycznia uprawialismy oralny z pelna higieną. Do kwietnia okresy normalne, i teraz pojawiają się schodki. 14 kwietnia zerwalismy, a jej 12 zaczął się okres, byl normalny i caly czas ból brzucha mocny ( lekarz zapisal jej jakies mocne leki, na poczatku pomagały i do teraz coraz słabiej, Po zerwaniu bardzo rozpaczała, napisala mi 13 maja ze dostala okres, a dzisiaj dowiedzialem się, że trwał 1 dzien i ona sie bardzo boi, i że fatalnie sie czuje, i że ma wzdęty brzuch. Zrobila test i wyszedł jej że musi zrobic jeszcze raz, co o tej sytuacji sądzicie, prosze tylko osoby ktore chca w jaki kolwiek sbosob mi pomoc. Prosze o odpowiedzi. jest mozliwosc zaplodnienia przez palec przy seksie oralnym? Po zerwaniu rozpaczała, nie mogla spac po nochach, co sadzicie?

Gość wiiwio
jest możliwość zapłodnienia przez ucho i oko też jak źle wycelujesz, to się chyba wiatropylność nazywa i jeszcze ważne pytanie, który palcem? bo ponoć kciuki są z natury bezpłodne http://ujeb.pl/podarujwiwipaste/