Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felisza

W moim pokoju słychać wszystkie odgłosy z łazienki...

Polecane posty

Gość felisza

Możecie się śmiać- ale to naprawdę jest spory problem. Łazienka jest tuż przy moim pokoju i nie wiem jak to wszystko zostało zrobione, ale gdy siedzę u siebie to słyszę dokładnie i wyraźnie wszelkie odgłosy, jakie wydają z siebie inni domownicy podczas korzystania z toalety... Najgorsze, gdy np. siedzę sobie z moim chłopakiem i coś oglądamy a tata wparuje do łazienki z "grubszą potrzebą"- słychać stękanie i wszelkie inne nieprzyjemne dźwięki... Macie na to jakąś radę?

Gość wycisz sciany i rury

Gość jak to stękanie
?? jesteś pewna że on tam chodzi za potrzebą???

Gość hehehehehehehe
a ja mam niestety tak ze slysze splukiwanie wody saiadow i ich glosy w lazience.

Gość felisza
ta, świetna rada :P No właśnie zastanawiam się z czego to może wynikać, bo u innych w mieszkaniach słychać jedynie spuszczanie wody i to dosyć ciche a u mnie dosłownie wszystko. Nie muszę dodawać, że jak jest u mnie ktoś znajomy to nie mogę pójść za grubszą potrzebą do toalety :P

Gość hehehehehehehe
w woda mi sie w kiblu rusza

Gość URSUS C330
regipsy

Gość felisza
sąsiadów to słyszę dokładnie, każde słowo, jak mąż prosi żonę o ręcznik itp. Ale mniejsza o to. Dodam, że niezbyt przyjemną pobudką są odgłosy wydalania domowników o 6 rano...

Gość cameber
na coś takiego nie bardzo jest rada:O czego się spodziewałaś?:P zmień pokój najlepiej:P

Gość felisza
pokoju nie mogę zmienić, nie ma opcji- moglabym teoretycznie zamienić na malutką klitkę z drugiej strony łazienki- ale efekt byłby ten sam :P Najgorsze jest to, że mogę nawet puścić na full wodę do wanny i do zlewu w celu zagłuszenia innych odgłosów- ale to nic nie daje, bo one idą jakby swoim torem i słychać je tak samo :O

Gość PROBLEM za problemem
Nade mną mieszka samotna Pani ( wiek 30- 40) Kiedy jesem w łazience a ona idzie do wc na dłuższe posiedzenie to wszystko dokładnie słyszę, jest taka cholerna akustyka, że słychać nawet szelest gazety, którą tam czyta - o innych odgłosach nie wspomnę. Wpadłam na pomysł - ilekroć idę do łazienki uruchamiam radio które sobie postawiłam na szafce.......

Gość wawelski
a mocno pierdzi ? a sika głośno ?

Gość felisza
już pal sześć te odgłosy, ale wkurza mnie że jak siedzimy z moim chłopakiem i tatko zaczyna "koncert" to chłopak się wsłuchuje w te odgłosy i komentuje w stylu " ale twoj tata ma moc czym go karmicie" :O

Gość Stylez
ja niestety słyszę sąsiada żula w kiblu. bleeee :O:O powiedz domownikom, że wszystko słychać i żeby zważali na to gdy masz u siebie gościa.

Gość wawelski
jak stary będzie stękał dostanie hemoroidów a śmierdzi potem mocno ? jak chodziłem do jednej laski i chodziłem się wysrać pierdziałem specjalnie na ręce

Gość masz faceta bez klasy
i bez wyczucia na dodatek ... to ile on ma lat? 15? ... jego zachowanie w tym momencie jest nie na miejscu.

Gość wawelski
sam jak sra to pewnie głośniej stęka niż staruszek

Gość felisza
No własnie te jego reakcje mnie dobijają, nie wiem kompletnie jak się zachować. Z jednej strony bardzo głośne ekhm odgłosy bąków, z drugiej komentujacy i trzęsacy sie ze smiechu chłopak no i ja zmieszana, zawstydzona strasznie.

Gość Problem za problemem
Sąsiadka dość długo przebywa na "tronie" , pierdzi głośno, czasami syczy (hi hi hi !!) i kaszle - pewnie pali papierosa, czasem stęka. Radio dość skutecznie zagłusza - ciekawe czy ona mnie słyszy !! ??

Gość felisza
Juz mówiłam że wszystko słychac i jest mi zwyczajnie głupio gdy ktoś u mnie jest, a oni korzystają z toalety. No ale przciez nie zabronie im korzystać z toalety i specjalnie nikt tego nie robi.

Gość felisza
Ja myślę że jeśli Ty ją słyszysz to i ona Ciebie też :P

Gość halo halo eeeh
bardzo współczuję chłopaka, który ie potrafi się zachować w tak niekomfortowej sytuacji. normalny , fajny facet zamiast zachowywać się jak kretyn załagodziłby sytuacje byś nie musiała czuć się zażenowana. sytuacja niezręczna, owszem... ale Twój chłopak jest niepoważną osobą.

Gość efg
facet głupek jakiś!! z takim to strach sie gdzieś pokazać że wstydu narobi bo nie umie sie zachować :O zamiast rozładować sytuację i pokazać, że to ludzkie i że to przecież nic dziwnego (poza tym jest u kogoś w domu) to zachowuje sie jak palant niedojrzały. brak szacunku w stosunku do ciebie i twoich rodziców!!

Gość wawelski
nagraj starego jak sra i pierdzi po czym wydaj płytę pt : Odgłosy defekacji

Gość felisza
kilka ostatnich postów to wyjątkowo głupie podszywy. Mój facet jest dorosły i nigdy nie skomentował w żaden sposób odgłosów z łazienki... No cóż, chyba muszę się tak czy siak przemęczyć, może za jakiś czas wyfrunę z rodzinnego gniazdka- a wtedy szukając mieszkania wcześniej będę sprawdzała, czy ściany toalety są wystarczająco grube ;)

Gość Gospodyni z dobrego domu
Widzę, że temat sie rozwija - napiszcie zatem jakie macie sposoby na to aby Was nie słyszano kiedy jesteście na kibelku - bo fizjologii praw nie zmienisz................... to radio to niezły pomysł.........

Gość felisza
Njagorsze że chłopak zaczął tez komentowac moje "wyczyny" - np. gdy ostatnio wróciłam z posiedzenia to on do mnie "Mało się nie posikałem ze śmiechu jak puściłaś srakę - jakby seria z cekaema"

Gość felisza
Wiecie najgorsze jest to, że on te swoje komentarze wygłasza z nutką zazdrości, a czasami wręcz podziwu dla wyczynów mojego taty !

Znów ten głupi podszywacz... Spróbuj się teraz podszyć, idioto :P