Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka0000

tak bardzo boli

Polecane posty

Gość ona_pzn
To kawał drogi :) ale co, lepiej już Ci trochę chociaż? :)

nadal mnie w srodku jakby sciska i podchodzi cos do gardla ale jest troszeczke lepiej:)najgorsze zeby ten tydzien przezyc:( bo w weekend mam zjazd w szkole to troche zapomne.a jak masz na imie?

Gość ona_pzn
Ej a może się po prostu wymieńmy gg? Tak będzie łatwiej rozmawiać :P

tez o tym pomyslalam:) tylko jak bo przeciez nie bedziemy tu podawac...

Gość ona_pzn
Kurde, no właśnie też się nad tym zastanawiam.. :P nie chcę się ujawniać bo jeszcze mnie ktoś namierzy i skojarzy :P hmmm.. niech pomyślę...

Gość arturek24
wracam do was drogie dziewczynki

wiem:) wyslij mi tu anka0794@interia.pl ja i tak tego meila nie uzywam.

Gość arturek24
ojjj ania jak ja bym bardzo chcial byc tak kochany jak ten twoj chlopak :)

Gość arturek24
a teraz to i ja sie aniu zdolowalem....bo dzwonilem do polski do kolezanki a ona jest wlasnie z moja byla dziewczyna i jej chlopakiem(moj byly kolega) normalnie szlak mnie trafia

Gość arturek24
uwiez mi nie ma sensu.....bo bedziesz bardziej cierpiec a przeciez ty chcesz byc szczesliwa prawda ??

troche sie przerazilam twoja sytuacja bo jak ja bede cierpiec 4 lata to zwariuje:( a czemu nie znalazles sobie nikogo?

Gość arturek24
sam nie wiem......jakos nie potrafie.....ciagle mysle o niej i o niej...krecila z paroma dziewczynami ale nic do nich nie czulem !! takze naprawde nie chce zebys ty cierpiala. pamietaj milosc leczy milosc. w moim przypadku tej milosc jeszcze nie bylo. a ty sie nie zamartwiaj

Gość arturek24
z nim juz nie bedziesz szczesliwa!!!! pamietam jak siedzialem z madzia tydzien temu w parku i sobie ostatni raz rozmawialismy i powiedziala mi My juz nigdy razem nie bedziemy, nas juz nie ma !! myslalem ze mi serce peknie, niesamowite uczucie.

ale ja mam nadzieje wciaz, naprawde...i moze dlatego tak mi ciezko jest:(

Gość mala8888
oj anka0000 i arturek24 mam to co Wy:) i nie potrafię o nim zapomnieć (pewnie nie cche bo kocham jak głupia i jak głupia sie jeszcze łudzę)

Gość arturek24
ja tez sie ludzilem ale to nie ma sensu dziewczynki :)

Gość arturek24
madzia sie teraz moze ze mnie nabijac ze latam za nia jak glupi, ze ma mnie w 1 paluszku, maja z tego satysfakcje. tak samo jest napewno z waszymi chlopakami......muszimy im udowodnic ze tak nie jest !! zeby to oni zrozumieli co stracili i juz nigdy nie odzyskaja !! dlaczego oni sa z kims innym szczesliwi a my przez nich musimy cierpiec ?? tak nie moze byc !! my tez musimy byc szczesliwi i zeby to teraz oni cierpieli za nasze cierpienia

no to mnie pocieszyles:( ale okaze sie, co ma byc to bedzie....:( gorzej juz chyba byc nie moze:(

moj byly na szczescie nikogo nie ma, bynajmniej tak twierdzi... przysiegnal na swoja mame:)

Gość arturek24
zmykam dziewczynki kapac sie bo na 17 musze jechac na wesele a juz 16

co? nie kapuje:)ni i dupa, koniec zludzen...wlasnie mi napisal sms ze przeprasza ale naprawde czuje ze nie jestesmy sobie pisani i ze moze sie myli a to sie okaze"... to ja mu odp. ze to juz bedzie jego problem. a on ze wie i przeprasza. a ja na to "spoko":)

Gość arturek24
super aniu..........olewaj go dalej....mam nadzieje ze chociaz ty bedziesz szczesliwa

Gość ook099
Samotność coraz bardziej Ci doskwiera? Czujesz, że nadszedł czas na miłość i spotkanie z kimś wyjątkowym? Może właśnie dziś odmieni się Twoje życie. Nie zwlekaj! ZAMIEŚĆ BEZPŁATNIE OFERTĘ MATRYMONIALNĄ SKORZYSTAJ Z DOBORU PARTNERSKIEGO WYKONAJ ANALIZĘ ZWIĄZKU http://iduo.pl

Gość mala8888
anka0000 mój tak samo mnie olewa;/ pisze kiedy potrzebuje cos na uczelnie a jak nie to cisza;/

kiedys tam moze i bede ale pewnie nie z nim:( no trudno, zycie to nie bajka...:(