Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bacus0086

Opinie, Pomoc... co teraz?

Polecane posty

Gość bacus0086

Witam! pisze z bardzo ważnym problemem... kochalam sie wczoraj z chlopakiem i zapomnielismy sie az tak ze gdy on dochodzil nie zupelnie zdążyl wyjsc ze mnie i pierwsze trysniecie odbylo sie u mego "wejscia" pare cm w glebi lecz zaraz po stosunku wymylam sie "tam w srodku" nawet dokladnie... I teraz pytanie czy to może wplynąć na "rozwoj miojego brzucha?" wydarzylo sie to kolo 21 wieczorem a rano o godzinie okolo 11 przyjelam tabletke ESAPELLE!!! minelo wiec okolo 14 godzin... z tego co wiem tableta jest teraz zamiast POSTINOR duo i jest o wiele gorsza.. spotkalam sie z opiniami ze warto ja jedynie zazyc do 12 godzin bo poznjeij to jzu jest loteria... Co sadzicie o tej sytuacji a WŁAŚCIWIE O ESCAPELLE? Mialam 2 znajome jedna zazyla ja po nocy z chlopakiem po poludniu i nie zaszla w ciaze za to druga zazyla tabletke dzien po i jest w ciazy? CO TERAZ??

Gość JJJ.
Prawda jest oczywiście taka, że im szybciej weźmiesz tabletkę tym mniejsza szansa na ciążę. Wczytaj się w ulotkę - tam na pewno jest napisane do ilu godziny należy przyjąć tabletkę, żeby zachowana była jej skuteczność. Jeśli się w tym czasie zmieściłaś to głowa do góry! Poooza tym prawdopodobieństwo ciąży W OGÓLE zależy od tego w jakim dniu cyklu jesteś... może nie bardzo jest się czym martwić?

Gość bacus0086
w 26 dniu....

Gość tan
ja czytalam, ze escapelle jest lepsze od prostinoru... i ze mozna stosowac do 72h po... ja przyjelam okolo 40-44h po i w ciazy nie jestem... czytalam tez wiele postow dziewczyn ktre zazyly duzo pozniej i podzialalo, wiec nie martw sie

Gość joojjj
w 26 dniu cyklu jeśli cykle masz normlane to raczej niepłodne więc myśle że możesz być spokojna

Gość onaaaah
TAN a mialas jakies skutki uboczne?? kurcze bo mi sie najpierw zmniejszyly piersi(???) po ok 6 dniach dostalam 5-dniowego krwawienia...i do teraz nic, nic mnie nie boli, a zawsez bolaly mnie piersi...w sumie to krwawienie po escapelle mialam obfite, ale to okres nie byl, bo mam co 39 dni...ogolnie okres mi sie skonczyl 25 kwietnia a tabletke bralam 2 maja...ehs i sama juz nie wiem:/

Gość bacus0086
Pomocy! wzielam tabletke escapelle po tym jak on we mnie doszedl po 13-14 godzinach od zdarzenia... bylo to okolo 7 dni przed moim okresem.. Dostalam go w terminie lecz nie byl az taki obfity jak zawsze... trwal tyle co zwykle 4-5 dni lecz bola mnie co jakis czas piersi... zaczynaja bolec i przestaja po chwili... ???? CZY TO NORMALNE? czy to sa objawy ciąży???? POMOCY!!!