Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk092109

Czy ten wiersz wam się podoba ??????

Polecane posty

Gość Patryk092109

Po co kochać, po co śnić Po co mam w tym stanie tkwić Jeśli kochać Ty nie umiesz Mej miłości nie zrozumiesz Kochać, myśleć nie przestaję Nic odpocząć mi nie dajesz Kolejny dzień kiedy myśleć zaczynam Kiedy w głowie znów ta dziewczyna Śliczna niczym noc gwieździsta Twarz z radości promienista Wnet ochotę mam całować Lecz nie będę głowy psować Nie wiem czy na Ciebie czekać Czy może z dala omijać i uciekać Dusza z mego ciała wnet uchodzi Kiedy Twe śliczne oczka me serce uwodzi Czy to mi się wydaje Czy to może malutka szansa się rodzi Szansa na to wymarzone chodzenie Szansa na Nasze powodzenie Mam już dość bezczynnego czekania Zamulania myślenia i po kątach płakania Niech w końcu się uda Bo bez Ciebie moje życie to zwykła NUDA Tak to jest kiedy miłóść w serce uderza Kiedy cały świat ku jednemu celowi zmierza Kolejny dzień nieprzespany Kolejny warunek sobie dany Kolejna próba szczęścia zdobycia kolejne 24 godziny samotnego życia Co mam zrobić byś mnie doceniła Byś mi jakieś nadzieje uczyniła Na zawsze będę kochać Aniu Ciebie Nawet kiedy będę już w niebie...

Gość kogotohnh
a kogo obchodzi jakaś ania!!!?? i wiersz! durniu

Hm, nie każdy wiersz musi byc rymem pisany... "Psować" chyba "Treny"Kochanowskiego studiowałeś:D? No i wiesz...sam sobie przeczysz...i kiego piszesz ,że nie wiesz czy na nią czekać, skoro chcesz ja zdobyć?