Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsw21qaz

jak to jest z prawkiem gdy nie zda sie 3 raz

Polecane posty

Gość xsw21qaz

Trzeba wykupić jakeiś godziny? Mozna sobie od razu ustalić termin kolejnego egzaminu czy najpierw trzeba zrobić to doszkolenie, przedstawić papier i dopiero ustalać termin? Jak to jest?

Gość biała jak mąka
jak sie nie zda 3 raz to sie nigdy nie bedzie dobrym kierowcą

Gość wyrnwn
Ja zdałam egzamin za 10 razem a jestem świetnym kierowcom. Startuję w rajdach samochodowych w mistrzostwach polski, tylko nie radzę sobie za dobrze w ruchu ulicznym.

Gość potwierdzam to co mówi
no tak, przecież każdy większość czasu spędza na rajdach, w ruchu ulicznym się prawie nie jeździ to można pominąć ten szczegół. Ważne, że sie jest dobrym kierowcOM

Gość grinka22
gnoj mnie oblal na rekawie, bo zatrzymalam sie za wczesnie o jakies 10cm, drugi raz mnie oblal, bo twierdzil, ze sie nie spojrzalam w lusterko na skrzyzowaniu, a znajoma, ktore ledwo co uruchomiala samochod zdala za i razem, wiec nie pieprz, ze jak ktos nie zda 3 razy, to jest kiepskim kierowca:O:O

Gość grinka22
*za I razem

Gość xsw21qaz
Ale nadal nikt nie udzielił mi odpowiedzi na pytanie.

Gość maturaaaa19900
udzielam ci odpowiedzi na pytanie jak nie zdasz za 3 razem , musisz zaplacic 300 zl swojemu instruktorowi a on juz wszystko zalatwi tzn wypisze ci takie zaswiadczenie, w tym musisz wyjezdzis 5 godzin, ja nie zdalam 6 razy i zyje haahahah, prawko to po prostu szczescie a nie umiejetnosci, jakos smigam bez prawka i jeszcze nikt mnie nie zlapal....a teraz szykuje sie na 7 egzamin..