Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość navara2003

nie zdalam prawka 6 razy......

Polecane posty

Gość navara2003

a wy za ktorym zdaliscie?

Gość kazzzzzzzzzzika
4

Gość a ja zdałam za
8

LUDZIE JAK MOZECIE PRAWKA NIE ZDAĆ JA ZDAŁEM ZA PIERWSZYM I TO JESZCZE NA WIELKIM LUZIE , ROZUMIEM W PIERWSZYCH 3 RAZACH SIE ZMIESCIC ALE 6RAZY????? TO JA NIECHCE Z TOBA MIEC DO CZYNIENIA NA ULICY BO MI JESZCZE KOLIZJE ZROBISZ!!!!!!!

Gość navara2003
po 1 jestem strasznie nerwowa i sie wszystkim stresuje oblewalam na najprostszym zadaniu prawie zawsze wymuszalam po 2 u nas bardzo trudno zdac poniewaz sami łapuwkarze(nawet moj tata sie zastanawia zeby dac w łape bo juz poszlo ponad 3000zl i nadal jestem be prawka a dalby łapowke to mialabym prawko juz rok temu i ta sama kasa....,no ale ja sie upieralam że zdam sama bo łapówa to wstyd, ale jednaj żaluje ze nie pozwolilam dac tej lapowy...

Gość ja zdalam za 3
a Ty skad wogole jestes?

Gość navara2003
zaskoczony zyciem u nas nie jest tak latwo zdac jak w innych miastach, jakos jezdzilam bez prawka normalnie i kolizji jeszcze nie zrobilam , a powiem ci jeszcze ze kilku znajomych ktorzy zdali tak ladnie i szybko mieli wypadki:jedna znajoma zdala za 1 i przyjebala w slup na prostej drodze, kumpel zdal; za 2 , cudem uszedl z zyciem poniewaz uderzyl w niego tir oczywiscie kierowca tira poniosl smierc, kumpel ktory zdal za 4 po miesiacu odebrania prawka zajebal w rogatke przy torach- we wszytskich przypadkach samochody do kasacji

"prawie zawsze wymuszalam" ty się najpierw zastanów czy swoja jazdą nie zagrażasz innym skoro wymuszasz pierwszeństwo.... a po drugie zastanów się czy się nadajesz na kierowcę

Gość navara2003
nadaje sie na kierowce , jak jezdze sama bez stresu jezdze uwaznie i ostroznie, wiesz nie kazdy ma tyle szczescia ze za ladne oczy zdaje....to lepiej sie obawiaj takich na drodze

Gość eeeeeeee
ja za pierwszym

Gość eeeeoooo
Bo jesteś głupią tępa pała. jak można nie zdać 6 razy .... ale pustak

Gość navara2003
eeeeee a ty jestes tania dziwka ktora ojebala pale egzaminatorowi i calemu wprdowi szmato

Gość dffh
jeśli byłabyś dobrym kierowcą to zdałabyś tak jak już ktoś wspomniał do tych 3 razy a teraz to albo się wkońcu naucz albo daj sobie spokój!! nie każdy jest stworzony do samochodu.. aha a jak dasz łapówkę to przyczynisz się to rozprzestrzeniania tego zjawiska które chyba jendka Ci się nie podoba! aha i tłumaczenia ''u nas naprawdę trudno zdać'' nie jest żadnym wytłumaczeniem :classic_cool: u mnie w mieście też tak mówią, a ja zdałam za 2. razem p.s. za pierwszym faktcyznie ejszcze nieco pewności za kółkiem mi brakowało

Gość navara2003
wordowi

Gość dziewczyna z pierwszego zdjeci
nie martw sie 13 jest gratis :D

Gość navara2003
ciekawe jak ty nys nie zdala czy bys nie dala lapowki po 6 razach?

Gość dffh
ale widzę, że jesteś nieco wulagrną dziecinką więc uciekam przed zlinczowaniem rpzez Ciebie :D i powtarzam jeśli ktoś umie jeździć to zda ;]

Gość navara2003
do 13 nie dojde raczej bo teraz daje w lape,niestety bede zmuszona taki kraj.

Gość dffh
ehh tłumaczę Ci że skoro 6 razy nie zdałaś to może nie umiesz jeszcze jeździć i nie powinnaś pojawiać się za kółkiem na drodze.. od zapłacenia za prawko jeździć się nie nauczysz, i jakoś inni zdają to czemu ty byś miała tego nie robić gdybyśoczywiście umiała... spadam stąd 🖐️

Gość navara2003
no umiem jezdzic i zdam ale za lapowe, ni moze siodmy raz podejde jeszcze normanie ale jak to upierdole to daje w lape

to podaj miasto w którym zdajesz! wielce każdy mówi \' w moim mieście ciężko ahh \' jasne .. złej baletnicy rąbek u spódnicy przeszkadza, pff

Gość navara2003
polowa polsi ma prawko za lapowe , tylko nikt glosno o tym nie mowi a pozniej sie chwala za za 1 zdaly

Gość navara2003
polowa polski ma prawko za lapowe , tylko nikt glosno o tym nie mowi a pozniej sie chwala za za 1 zdaly

Gość lalalilalola
to ieprawda jest , że jak ktoś nie zdał 6 razy to jest dupa i się nie nadaje - ja zdałam za 7 razem i owszem obciach może jest trochę jak ktośsiępyta , ale ja zwyczajnie przy egzaminatorze tak się stresowałam , że czasami odwoływałam egzaminy bo skręcałam się z bólu(brzuszek oczywiście - tradycyjnie przy stresach) - a bez egzaminatora - spoko luzik - w końcu zdałam i jeżdż od 3-ech lat codziennie , żadnej stłuczki, kolizji a w sytuacji stresowej także potrafiłam dwa razy zachowac zimną krew i ujść cało z sytuacji niebezpiecznej ,której nie spowodowałam oczywiście ja , ale inny kierowaca - to, że tyle razy zdawałam zwyczajnie nauczyło mnie pokory - nie uważam się za super kierowcę i zawsze staram się być ostrożna - pozdro

Gość navara2003
lalalaloila ja tez tak uwazam jak pisalam juz wyzej moi znajomi zdali za 1 lub 2 i po kilku miesiacach mieli auta na zlom,

Gość navara2003
dodam że najgorze pokraki pozdawaly i najgorsze niemrawy no ale zdac prawko to tylko szczescie a nie umiejetnosci i tu chyba kazdy sie ze mna zgodzi

Gość kierowca vv
ja sie nie zgodze, umiejetnosci PLUS szczescie, jesli nie zdajesz bo nie masz umiejetnosci to bardzo dobrze, nie chcialabym kiedys na drodze spotkac kogos takiego