Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brunetka6

Tez mnie facet wkurzyl poradzcie cos?

Polecane posty

Jak bylismy u niego telefon mu padał więc podlaczyl do ładowania odprowadził mnie na przystanek przed 20 powiedzial ze musi sie pouczyc bo jutro ma jakies zaliczenia. To ja okej i zeby napisal mi sms jak dojdzie do domu (bo telefon zostawił )i ja tez napisze on okej okej. I do tej pory nie dostalam od niego sms :( wydaje mi sie ze siedzi z kolegami ktorzy mają na niego bardzo zły wpływ boli mnie to że kazał isc mi do domu ze musi sie uczyc a jest z nimi (gdzie polowe dnia spedzilismy zamiast sami to z jego kolegami..) nienawidze klamstwa co mam zrobic :( ?? On pewnie pozno sie odezwie i powie ze zapomnial dac znac i bedzie klamal itd jestem pewna ze tak bedzie ;( ;(

mógł zapomnieć każdemu się zdarza nie musisz od razu snuć czarnych scenariuszy :P

ah nie wiesz jaki on jest bo to nie pierwszy raz taka sytuacja.. :( napisalam mu teraz ze jak on siedzi na dworze to dlaczego ja mam siedziec w domu i ze tez pojde ale tak naprawde zostane w domu wiem glupia jestem :P

Gość fsfewfds
śmiać sie czy płakać?? Niby na studiach (tak przypuszczam), a taka infantylna i załosna...