Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczony

czy można nie mieć błony dziewiczej ?

Polecane posty

Gość niedoświadczony

Pomocy mam dziewczyne od dwuch miesięcy i ostatnio zaczęliśmy uprawiac sex. wczesniej wkładałem jej tam palce nawet trzy naraz jej sie to bardzo podobało no a teraz wkladam jej tam swojego no wiecie. i mam p[roblem bo bałem się żeby jej nie bolało jak jej przerwę błone tylko ze pod poalcami jej nie czułem no ale sobie myslałem ze jest poprostu głębiej... tylko ze jak jej wkładam teraz to tez nic nie ma i nic nie przebiłem ! czy to możliwe ze ktoś nie ma wogule błony dziewiczej? to znaczy dziewczyna? pomocy nie wiem co robic ! bo moze mam za małego i ona przez to nadal jest dziewicom a my sie bardzo kochamy i chciałbym zeby straciła dziewictwo ze mnom !!!

Gość ghhch
Ludzie się rodzą z sześcioma palcami, rozszczepem podniebienia i poważniejszymi błędami w budowie a ty się zastanawiasz czy kawałka błony można nie mieć?

Gość lubiany
ja pierdole, moze jej ukradli albo jej wypadła

Gość niedoświadczony
no ale mioze ja coś źle robie ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość yyyyyyyyy
pewnie moze... a bo niby czemu nie? Ja podczas swego pierwszego razu nic nie czulam,nic nie bolalo, nic nie krwawilo... a nie ma mozliwosci zebym nie byla wtedy dziewica

mozna teoretycznie stracic dziwictwo nawet w czasie wrobiku czy jazdu na rowerze , niektore dziewczyny maja ja cienka ze moze peknac bez wiekszych pomocy , ale zeby rodzily sie nie dziewice nie slyszalem. dziewica czy nie ciesz sie ze byles dla niej pierwszy

Gość TISSOT
Albo za mlodu stracila z kims dziewictwo lecz ci nie powiedziala.

Gość pixi12
nie nosiła czarnych majtek i jej się błona naświetliła!

Gość niedoświadczonyprzecież to się
przecież to się nie naświetla w majtkach miała schowaną !!!

boziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jak można być tak ............. no właśnie ;)

"teraz wkladam jej tam swojego no wiecie." Jak Ty się przy niej rozbierasz skoro nawet z nazywaniem swoich części intymnych masz problem :D "ktoś nie ma wogule błony dziewiczej? to znaczy dziewczyna?" Mój chłopak też nie miał błony,to nie tylko problem kobiet :( Powiedz-ile masz lat?

Gość niedoświadczony
mam 20 lat a moje dziewczyna 17. jak sie rozbieram to nie mówie POMOCY - jak przebić błone dziewiczą????????

Gość kiki3
człowieku, zrób użytek z internetu i wygooguj sobie te nieszczęsną błonę. istnieje kilka rodzajów błony dziewiczej. są kobiety, które mają totalnie zarośnięte wejście do pochwy i potrzebna jest nawet interwencja chirurgiczna żeby to przerwać. Są i takie, które tam praktycznie nic nie mają. Wiele Muzułmanek miało kompletnie przesrane(i mam w tym wypadku na myśli nawet utratę życia) z powodu takiej, a nie innej budowy anatomicznej. Jeżeli tak bardzo cie boli,że twoja dziewczyna nie potrafiła się wykazać dowodami dziewictwa w postaci fontanny krwi na prześcieradle, to może zabierz następną wybrankę do ginekologa zanim ją bzykniesz żeby ci wydał zaświadczenie na piśmie