Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marshalllloww

depilacja bikini

Polecane posty

Gość marshalllloww

Może odpowiedz na to pytanie jest bardzo oczywista, ale ja nie moge nigdzie jej znalezc.. Mianowicie: jak wyglada wizyta u kosmetyczki, kiedy chce sobie wydepilować okolice bikini? Chodzi mi o to, zeby nic nie wystawalo ze stroju kapielowego.. Bede musiala sciagnac majtki i rozkraczyc sie jak u ginekologa? Macie juz to za soba? Bardzo boli? Z gory wielkie dzieki za wszystkie odpowiedzi ;)

Gość smokyyy
jedź od razu po całości, polecam depilacje brazylijska, boli jak cholera ale warto :)

Gość mnkhfhysdhuuu
Zaloz stringi, nie bedziesz musiala ich sciagac, chyba, ze chcesz miec total. Ale jak tylko paseczek albo trojkat, to nie musisz stringow sciagac, tylko je ci kosmetyczka odsuwa. Boli, ale do przezycia, a potem musisz robic czesto piling (ja robie enzymatyczny) bo ci inaczej wloski powrastaja i moze wtedy bolec, bo sie porobia takie jakby ropne pryszcze, zapalenie mieszkow wlosowych. Ale tego da sie uniknac.

Gość mnkhfhysdhuuu
na total brazylijski sie nie zdecydowalam nigdy, ale mam paseczek i w sumie na maksa malo wlosow.

Gość kosmetyczka21
nie trzeba ściągać, powinna zabezpieczyć bieliznę chusteczkami czy papierowymi ręcznikami