Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka***

kto rozumie coś po włosku????????

Polecane posty

Gość lilka***

Przeczytałam że pewna odżywka do włosów kręconych jest rewelacyjna ale prawie nigdzie nie można jej dostać i na necie też jest ciężko. jej opis to pomarańczowa butelka z dozownikiem i jest to odżywka do włosów kręconych bez spłukiwania (koniecznie bez spłukiwania) firmy INTERCOSMO....znalazłam coś takiego na ebay ale wszystko jest po włosku a ja nic z tego nie rozumiem:::( czy ktoś może mi powiedziec czy to jet to http://cgi.ebay.pl/Intercosmo-IC-Emotion-Ricci-Crespi-Protector-Spray_W0QQitemZ120157093002QQcmdZViewItemQQptZMassaggio?hash=item1bf9ebbc8a&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1399|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50#ebayphotohosting z góry dzięki

Gość lilka***
up

Gość lilka***
podnoszę może ktoś pomoże

Gość lilka***
no cholera problem mam ::( dla mnie na tą chwilę wielki czy nikt nie czai choć trochę tego języka???????????????

Gość lokataa
ja co prawda znam wloski komunikatywnie ale tam sa uzyce pojecia typowo 'fryzjerskie' jest opis jak nakladac, ze nie splukiwac sklad: proteiny, filtry itp polecana do wlosow suchych, kreconych, zniszczonych

W czerwcu lece do wloch...ciekawe czy w zwyklych sklepach ja znajde.Rowniez mam krecone wlosy ale jak dotej pory zaden kosmetyk nie zrobil na mnie wiekszego wrazenia-warto wyprobowac.Jutro moge mojej mamusce przeslac ten tekst maile,moze przetlumaczy.

Gość lilka***
dzięki wielkie:D to chyba to 🌼 dla Ciebie

Gość lilka***
Fobiaczka to jak możesz to prześlij będę tu zaglądać 🌼 dla Ciebie też