Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albo chodz przytul mnie

Jak się tańczy wolne z kobietami ?

Polecane posty

tzn za tydzień mamy impreze z koleżankami ze studiów, wiem , że w klubie puszczają wolne, podoba mi się jedna koleżanka, czy jak ją poprosze do tańca to mam do niej coś mówić ? jeśli nie położy głowy na ramieniu to patrzeć przed siebie ? niby błachostka ale dla mnie problem :)

ostatnio odbiło mi sie sadzonym jajkiem podczas wolnego tańca i dostalem z otwartej w twarz ;(

ha ha ha :) tyle macie zawszedo powiedzenia to i w tej materii moze sie wypowiecie ?:)

Gość stary zbereznik
mozesz sie przytulic i wsadzic reke w majtki to nie bedziesz musial nc mowic

najgorsze co może być gdy partnerzy patrzą gdzieś w przestrzeń za swoimi plecami z obojętną miną! Nie lepiej patrzeć na partnera/kę? Można się pouśmiechać, pogadać....

czyli ogolnie mam patrzyc na nia i rozmawiac a jak polozy glowe na ramieniu i zamknie oczy ( tak robily moje koleznaki w podstawowce:))

Gość stary zbereznik
a jak przytuli sie to tym bardziej macaj, od razu w majtki, bo tak normalnie to od cy cykow zacynaj, moesz tez podniesc spodnice i wsadzic, to juz bedzie rewelacja, jak sie dolacza inni to bedzie mistrzostwo swiata i dostaniecie puchar

Gość gość
IjpvUBqIEbKTWrk2vCC1oV2W

Gość gość
Spontanicznie pójdzie tak jak z całowaniem hahaha rada od 17 letniej dziewczyny:) Jak ja tańczyłam z moim chłopakiem (w sumie już niejednokrotnie) to nigdy się nie zastanawiałam nad tym..jakos samo wychodzilo trochę się na niego patrzyłam trochę gdzieś w tłum (bo nie wiem czasami jak się zachować własnie) xd spokojnie to nic strasznego i nie jest to istotne ale patrz na nią wtedy poczuje się ważna :)