Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oskar20

Do odważnych, dojrzałych kobiet

Polecane posty

Witam, zgodnie z tematem, mój post kieruję do kobiet ok. 30 roku życia (mniej więcej - ale to dolna granica), które są ciekawe świata i nowych doświadczeń. Jestem młodym, dwudziestoletnim mężczyzną, którego fascynują dojrzałe kobiety. I, jak można się domyślić, takiej właśnie szukam. Zdecydowałem się napisać swoje \"ogłoszenie\" tutaj, na forum, ponieważ jestem pewien, że zagląda tu sporo interesujących kobiet, które nie boją się spełniać swoich fantazji i pragnień. Wprawdzie, wiem, że pewnie zaraz posypie się masa głupich komentarzy, ale, aby uniknąć nieporozumień, zarejestrowałem się jako użytkownik, aby jednoznacznie pokazać, że moja \"oferta\" jest poważna. Właśnie. \"Oferta\" ? Pewnie zastanawiasz się, co może Ci zaoferować taki młody mężczyzna jak ja ? Myślę, że całkiem sporo. Można ze mną porozmawiać na masę tematów, i to nie tylko te dotyczące moich zainteresowań . Lubię dobrą literaturę, głównie fantasy (ale nie tylko) a także kino, szczególnie w postaci Martina Scorcese, Pedro Almodovara czy choćby F. Coppoli. Ponadto, lubię się śmiać, więc raczej trudno się ze mną nudzić, bo z reguły mam wiele pomysłów, aż ciężko niektóre zrealizować Szukam kobiety, która chciałaby się poczuć doceniana, z którą możnaby spędzić miło czas jedząc wspólnie kolację, oglądając film, a także uprawiając ... No właśnie. Nie ukrywam, że seks jest dla mnie integralną częścią życia i chciałbym móc cieszyć się nim właśnie z taką pewną siebie, dojrzałą, znającą swoje potrzeby i raczej bezpruderyjną kobietą. Pewnie interesuje Cię jak wyglądam. Cóż, nie jestem desperatem, że muszę szukać kobiet przez Internet, i to w dodatku starszych Jestem szczupłym, myślę, że w miarę przystojnym młodym mężczyzną, z pewnym już jednak doświadczeniem, wcale nie tak małym jak się okazuje. Raczej trudno mnie zaskoczyć, bo wbrew pozorom, mam już trochę interesujących historii za sobą, ale cóż, może akurat Tobie się uda :> Ogólnie rzecz ujmując, nie odstraszam aparycją, a już tym bardziej - zresztą - usposobieniem Dodam tylko, że nie interesuje mnie jakakolwiek forma sponsoringu. Krótko mówiąc, nie obchodzi mnie Twój stan materialny, jak również cywilny. Nie szukam bowiem związku, a przygody. Jestem z natury dyskretny i tego samego, zresztą, oczekuję od Ciebie. Może to Ty jesteś właśnie tą, której szukam ? Pozdrawiam, Oskar

Gość bary white
kurwa , aleś się rozpisał :) nie napisałeś jeszcze o nieleczonej stulejce którą posiadasz :) i o masturbaji 2-3 razy dziennie ;)

Gość bułcia
co za sciemy xD

Gość hfajgag
ja jestem chętna tylko ze jestem o rok mlodsza od ciebie

Gość stary zbereznik
no co ty! Seks jest integfralna czeescia twojego zycia i jesze tego nie ukrywasz? to ty jestes jakis fantastycny normalnie. Masz za soba historie ciekawe?> Normalnie wymazony przypadek, takiego to trzeba szukac po calym swiecie drugiego. Normalnie zrobiles na mnie wrazenie.

Gość imptencja
za bardzo sie rozpisałęs leszczu :p no ale ten zadzwoń do mnie 889 548 315 :D :D

ja spelniam wszystkie wymagania, ale nie jestem zainteresowana, szukaj sobie dalej leszczyku, co chce sobie za darmoche poruchac :O

Gość stary zbereznik
dupcia jak marzenie a ile bierzesz?

Rozpisałem się, bo ciężko w kilku słowach określić to, czego się szuka. Mam wrażenie, że jesteś zwyczajnie zbyt prosty by to zrozumieć ale - wybacz - nie będę z Tobą o tym dyskutował. Jeśli zaś chodzi o doświadczenia to owszem, mam ich już dość dużo i to różnych, również jeśli chodzi o znajomości z dojrzałymi kobietami. Mam wrażenie, że Ci, którzy mnie tutaj lżą mogą wylać swoją żółć jedynie poprzez Internet. Przykro mi, widocznie macie jakiś problem, ale niestety, chyba nie jestem w stanie go za was rozwiązać. Co zaś się tyczy ofery, to oczywiście, jest ona wciąż aktualna, toteż zachęcam do pisania, czy to tutaj, czy też na e-mail. Pozdrawiam, Oskar

Gość Fruwajacy wibrafon
oskarku jedyny problem jaki istnieje to masz ty, a twoje doswiadczenie, wybacz ale szkoda ze nie mozemy porozmawiac w realu mozna by sie posmiac skad jestes?

Zgadza się, chętnie pogadałbym zwyczajnie, w realu. Pewnie byłoby trochę śmiechu, bo raczej nie należę do osób przesadnie poważnych :) Jestem z lubuskiego, a ostatnimi czasi mieszkam we Wrocławiu. Aczkolwiek, lubię podróżować, więc to w sumie nie problem. Pozdrawiam, Oskar

Gość ooo...
szkoda, że dojrzałej w sensie fizycznym szukasz... bo bardzo młody jesteś

Dojrzałość fizyczna nie jest tu akurat warunkiem koniecznym. Tak się składa po prostu, że zwykle łączy się z dojrzałością emocjonalną, której właśnie szukam. Niemniej jednak, nie stawiam jakiś sztywnych ram. Chętnie nawiąże kontakt także z kobietą, która jest mojego wieku lub pokrewnego, a również jest już osobą dojrzałą. Krótko mówiąc, zależy mi na samej znajomości, a nie koniecznie na spełnieniu wymagań dot. wieku. W każdym razie, nadal czekam. Jestem pewien, że są tutaj takie kobiety. Pozdrawiam, Oskar

Gość ooo...
dojrzałość fizyczna powinna wiązać się z dojrzałością psychiczną, emocjonalna lecz nie zawsze tak bywa. Nie lepiej było wiec zaznaczyć w prezentacji dokładnie o jaka dojrzałość chodzi?

Zapewne byłoby łatwiej. Ale czy lepiej ? Nie sądzę, wkońcu nie prowadzilibyśmy wówczas tej rozmowy :). Czasem lepiej nie wiedzieć wszystkiego - przynajmniej od razu. Pozdrawiam, Oskar

Gość ooo...
ale myślę, że byłoby więcej zainteresowanych kobiet :)

Gość mufka2
a ja sie zastanawiam jakie to masz historie za soba jesli twierdzisz ze trudno cie zaskoczyc?

Hmm, tak myślisz ? Bo jak rozumiem, Ty również jesteś kobietą. Jeśli tak, to jak myślisz, czy dojrzałość uczuciowa ma dla Ciebie znaczenie w stosunku do mężczyzn ? Pytanie zdaje się być oczywiste, ale mam tu na myśli mężczyzn w moim wieku. Jak uważasz, czy Twoim zdaniem jestem dojrzały, czy tylko się na takigo kreuję ? Jeśli jesteś kobietą, odpowiedz proszę, bo ciekawi mnie Twoje zdanie. Jeśli zaś nie, to też odpowiedz, bo tak czy tak, chętnie wymienię z kimś opinię na ten temat :) Pozdrawiam, Oskar

Gość ooo...
Jak najbardziej dojrzałość uczuciowa ma dla mnie wiele znaczenie. Czy jesteś dojrzały nie potrafię niestety w tej chwili wywnioskować,co nie znaczy,że uważam, ze się jedynie na takiego kreujesz.Jedyne co przychodzi mi na myśl odnośnie Ciebie to to,że jesteś poważny i szukasz już czegoś poważnego.Oczywiście mogę się mylić...

O, widzę, że odpisałaś, zanim zdążyłem napisać poprzedni post :) Co do tych historii, to miałem na myśli różne relacje damsko-męskie, to tak najkrócej mówiąc. Innymi słowy, jako, że jestem z natury bezpruderyjny, to mam za sobą kilka historii związanych z trójkątami, a także z kobietami właśnie w okolicach 30stki. Muszę przyznać, że bardzo udane historie, sporo mnie nauczyły. Zarówno pod względem seksu jak i relacji. Pozdrawiam, Oskar

Nie wiem, czy "poważny" to dobre określenie. Po prostu, lubię zdecydowane kobiety, takie, które wiedzą czego chcą i wiedzą jak to osiągnąć. Nie znaczy to znowuż, że od razu szukam stałego związku, szczególnie gdyby miała być to kobieta starsza ode mnie o dekadę (lub więcej). Co nie oznacza, że to niemożliwe, ale nie sposób to stwierdzić po czyichś wypowiedziach na forum :) Zwyczajnie, jestem konkretnym facetem i takiego kogoś szukam, a wśród moich rówieśniczek trudno o taką. Nię mówię, że nie istnieją - ale ja takiej jak dotąd nie spotkałem. Dlatego zdecydowałem się napisać tu, mimo, iż narażam się na zły odbiór i odpowiedzi od wszelkiej maści onanistów, itp. Jestem jednak przekonany, że wśród plewu znajdę ziarno, to wszystko. Pozdrawiam, Oskar

Gość hehehe_
oskar.....masz 20 lat i chcesz nam przekazac ze masz juz niezly bagaz doswiadczen???? sorry ale nie jestes jeszcze nawet mezczyzna..... bez obrazy:) jestem facetem

Gość ooo...
Zainteresował mnie Twój temat, gdyż mam brata w podobnym wieku który szuka dokładnie tego co Ty.Zawsze imponowały mu dojrzalsze kobiety, psychicznie ale także fizycznie.Kiedyś długo nie potrafiłam zrozumieć dlaczego... uważałam, że jego upodobania są dziwne. Na szczęście już całkowicie go rozumiem. Sama szukam kogoś dojrzałego emocjonalnie :)

Gość hehehe_
a ja dalej pije....:)

Przyznam szczerze, że troche mnie śmieszy to żonglowanie nazwami, przy czym akurat facet nie brzmi wcale gorzej, niż mężczyzna, no ale spoko. Oczywiście, nie obrażam się, jak zwał tak zwał, ostatecznie : wiem, kim jestem. Bagaż mam relatywnie duży, tzn. w miarę duży jak na mój wiek. Nie twierdzę przy tym, że doświadczyłem wszystkiego, albo, że pozjadałem wszystkie rozumy. Żeby była jasność. Do "ooo..." : ciesze się, że są tutaj podobnie myślący, co ja. To mnie cieszy :) Pozdrawiam, Oskar

Gość ooo...
Miło było zamienić kilka zdań z kimś konkretnym :) życzę powodzenia i wytrwałości w nawiązywaniu znajomości z odpowiednimi osobami na poziomie, które w całości Cie zrozumieją . Pozdrawiam