Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katka12345

Nogi, depilacja i... problem...

Polecane posty

Gość Katka12345

Witajcie, ciągle mam wrażenie że moje nogi są okropne...chodzi o to że bardzo szybko odrastają mi włoski. Są twarde i ostre. Kiedyś próbowałam depilatora ale za bardzo bolało...natomiast jak golę je maszynką na drugi dzień muszę robić to znów... Zastanawiam się nad plastrami wosku ale z tego co wiem nie ma ich zbyt wiele w pudełku i myślę że nie starczyło by mi nawet na 1 raz... i obawiam się czy taki plaster jest w stanie usunąć tak mocne owłosienie. Czy ma ktoś może jakieś doświaczenia z woskiem? Jakiej firmy kupić na ile starcza jakie jest to skuteczne? Czy może wizyta u kosmetyczki? Ile to kosztuje? Dzieki i pozdrawiam

Gość kosmetyczka21
po wosku włoski często wrastają ale spróbuj !! pierwszy raz dobrze iść do kosmetyczki żeby pokazała co i jak, a dalej kupić dowolne plastry i dobrze je podgrzać suszarką do włosów i postępować tak jak kosmetyczka, depilacja to problem bo albo jest bardzo nietrwała włoski szybko odrastają, albo jest bolesna i włosy mogą wrastać

Gość grenadina
dobry wosk ze spokojem zlapie ci te mocne wloski. najepiej kup sobie wosk do depilacji na cieplo na allegro. sa tam takie wklady do podgrzewaczy z taka rolka, paski trzeba kupic osobno, ale i tak koszt jest porownywalny do wosku kupowanego w drogeriach.