Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bennyejj

Przetłumaczcie na chłopski rozumP

Polecane posty

Gość bennyejj

X (24-05-2009 14:48) o i wlasnie teraz mi sie cos przypomnialo co mi kiedys kolezanka powiedziala, nie moglabym miec faceta z ciezkim charakterem takim jak np. twoj X (24-05-2009 14:48) bo bym chyba zagryzła;d X (24-05-2009 14:48) ale ze ty to ty X(24-05-2009 14:48) to wiesz;d Ja (24-05-2009 14:48) CO to znaczy ciezki charakter Ja (24-05-2009 14:48) X (24-05-2009 14:48) no takiu złożony;d raz milusi raz głupiusi i denerwujacy i wkurzajacy Napisala to osoba na ktorej mi bardzo zalezy... Czy ona wlasnie mnie skreslila?;/

Gość bułcia
ona sie drazni. widac ze leci na ciebie. niby dlaczego zaznacza ze nie mgolaby byc z toba? wogole co to za rozmowa, leci leci na ciebieeeee. a sama se zparzecza i nie chce zebys se cos pomyslal

Gość bennyejj
Czyli Ty tak myślisz, hmmm no fajnie by było:) Może jeszcze ktoś?

Gość gitarra
ona uważa, że jesteś : " raz milusi raz głupiusi, i denerwujacy i wkurzajacy" widać nie szanuje Cię i uważa się za kogoś lepszego/mądrzejszego od Ciebie. Nic z tego chłopie nie bedzie .... :O

Gość theMaryna34
ale dodala"ale ze Ty to wiesz.." wiec Ty jestes poza ta normą:D więc spoooko pewnie juz o Tobie rozmawiala ze swoja kolezanka:D masz szanse

Gość gitarra
ej, laski zastanówcie się komu piszecie podbne rzeczy????? facetowi na którym Wam naprawdę zależy chyba raczej takich tekstów się nie zasuwa???? głupiusi milusi itd.

Gość bennyejj
Ja (24-05-2009 14:49) kiedys bylem tylko taki spokojny, cichy Ja (24-05-2009 14:50) ale na szczescie koledzy wyprowadzili mnie na prosta;d X (24-05-2009 14:51) szkoda X (24-05-2009 14:51) ;d

Gość gitarra
jest z Toba z braku laku, omawia to z kolezankami i wspólnie doszły do wniosku, że nie pasujesz jej :O

Gość bennyejj
wiem z kim ona o tym rozmawiala, nawet bede u tej osoby w weekend zrobic cos przy kompie;) myslisz ze moge cos wtedy zrobic?

Gość gitarra
zapytaj tej dziewczyny, czy ona jest zakochana, moze powie ci prawdę - powie jak sie z nią "zaprzyjaźnisz i zwierzysz"