Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

222

Cichy kącik

Polecane posty

222, no wiesz? kopiesz sobie dół ;) jeżeli w realu masz wystarczająco tego, że Cię o wazelinarstwo i tutaj się z tym musisz użerać, to może coś w tym jest ;) Ale za to z frustracją masz lepiej ode mnie ;) Czasem aż mi dobrze, jak komuś przyjebę za głupi post. W życiu bym tego nie zrobił, bo ktoś mógłby się na mnie odegrać na różne niekonwencjonalne sposoby, a mam do czynienia z przebiegłą watahą ;] jak nie będzie orgii, to mam eurobiznes.

222- zaskocze Cie, ale mnie to nie kręci, ja w tych sprawach lubię być na wyłączność ;)

nie, mam na codzien dośc uzerania, moze nie wyraziłem się jasno.. ;) ja.. wazeliniarstwo.... HAHAHAA, dobry :D:D w miejścu pracy uchodzę za element najbardziej buntowniczy.. :D biznes mówisz :classic_cool: tradycja miejsca zobowiazuje ;) mów o co chodzi :D

Gość haha......hlehle
ide spac

@ Terri też nie wyobrażam sobie siebie ;).. ale może póki co..? :classic_cool:

jak to było? z orgią na erotyczny :P topik jest wasz, niemniej dura lex sed lex ;] 222,Łooo, buntownik z wyboru ;) Eurobiznes ;) Taki biznes. Socjalistyczne monopoly ;)

póki co, to mowiłes dzisiaj, że trzeba isc o przyzwoitej porze spac :P ja zaraz zmykam lulu

Gość hehehe_
teraz jeszcze sie nie wyobrazacie w takiej sytuacji,ale za pare lat?? kto wie.... terri.....a moze ewentualnie ich 4 a ty jedna?:P

raczej buntownik z przymusu.. ale moze juz niedługo ;) Terri, no, hmm.. niby trzeba.. ;) ok, zaraz sobie wyobrażę Terri w pościeli... niebieskiej... leżacą pod kołderka... tak bez majteczek... :classic_cool: materiał dotyka gładziutkiej.... :D

hehehe-- nie, nie, nie, nie wchodzi w gre :P 1 na 1 :) o kurcze 4 na jedną to juz chyba po, nic z takiej kobiety nie zostaje :D

222- do łóżka spac, a nie sie nakrecać :P :)

@hehehe_ co znaczy "ich" :D A Ty to niby bedziesz z boku stał? :D a może stała? ;) Może jeszcze z kamerą? :P

Gość peddobear
kto chce ciasteczko?

nóżki lekko rozchylaja się, Terri zmienia pozycję... ;) jedną podciąga wyżej.... jedna dłoń schodzi na podbrzusze.... głaska lekko wzgórek.. :P przed spaniem jeszcze raz... na dobry sen... :classic_cool:

fetyszysta.. ;) spoko, tez zaraz idziemy, 2ga :O do jutra ;) (może)

Gość peddobear
no jedzcie bo ide juz i nie bedzie

222--- spokój! ja sie w to nie bawie:P musze juz zmykac, bo mój przyszedl :) słodkich snów 👄

nie bawisz, mówisz... :P doobrze... poczekamy.... raz... dwa... /hipnotyzuje/ :D tez słodkich 👄 i nie przesadzaj z :classic_cool: :D

Gość peddobear
ale sie rozzuchwalili ciasteczek nie chca...

222--> dobrze, że juz wczoraj uciekłam, bo hipnoza by mnie dopadla i dopiero by bylo! :P A widziałes? widziałes? skasowali ten moj temat! Nawet to i dobrze, bo juz nie mialam zamiaru tam pisac :)

Własnie byłem przed chwilą, i .. myslałem, ze sama dałaś pod skasowanie.. :) Na szczęscie wiadomą stronę mam w \'ulubionych\' :classic_cool: Mam nadzieję ze nocka mineła .. przyjemnie :P Zaraz znikam na kilka godzin :( ee tam, zaraz \"by było\".. no co takiego by było... nic takiego...hipnoza odpręza... he he.. :classic_cool::classic_cool:

miałam zamiar dac...ale jednak jakis taki sentyment mi nie pozwolił:P nocka nie była az tak, przyjenmna,bo nic nie było:P facet ze zmeczenia poszedł spac ;) takze było spokojnie... A u Ciebie? dokończyłes swoje fantazje?? :D

sentyment...:D nie dokonczyłem... jakoś zrobiło mi się niedługo potem markotnie, wszedłem na jakis topik dla przegrańców, coś wpisałem, zamknałem kompa.. i położyłem do łóżka - sam. I zasnąłem, jeszcze bardziej markotny. :( Dodatkowo, dowiedzialem się, ze będę miał nie za lekkie następne 2 tygodnie, więc pewnie na dzisiejszym skończy się moja cokwartalna bytność na kafe. Z doswiadczenia wiem, że wiekszości poznanych juz tu nie będzie. I znowu kicha. Poprosze więc tylko krótki alarmik na maila, kiedy już zrobisz i wrzucisz na stronę.. wiesz co.. ;) 👄

no to mnie zasmuciłes... :( To juz nie bedzie ta sama kafe... Jednak jak znowu tu zawitasz, to pewnie bede, tylko nie wiem czy akurat pod tym nikiem, ale jak zobacze Twoje posty to na pewno zagadam. Ja na kafe siedziałam ostatnio jakies 3-4 lata temu, a ostatnio wróciłam tu jak bumerang ;) Kafe to jednak nałóg, który powraca :P Aj smutno mi teraz...:( Dzisiaj nie siedze na necie, bo jestem padnieta, wróciłam niedawno z pracy a jeszcze facet chce cos ode mnie:P POzdrawiam 👄

:) też zaraz idę spać gdybyś czegos potrzebowała, to gg i mail pod nickiem, oczywiście zapisane anty-googlowo ;) 👄 w ... ;) dobranoc 🖐️