Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Robilam test wczoraj od stosunku minelo ponad 2 tgodnie. wyszedl negatywny.ufac czy nie? ps; jutro do gina ale hcialabym sie jakso uspokoic po prostu

Gość ojojojjj
a rano? jeśli rano itd to bym ufała - a jeśli popołudniu to mniej, a gin ci i tak nic niepowie bo za wcześnie

rano z porannego pierwszego moczu. Ale moze przeciez mi powiedziec czy ogolnie w takiej sytuacji jak moja jest mozliwa ciaza. wyszieline mam biala. taka jak przed okresem tyel tylk oze okresu nei mam. a moja sytuacja wyglada tak. 2 tyg odbylam stosunek z facetem z zabezpeiczeniem. facet nei doszedl. Po jakis 30 minutach gdy opadlo jego napiecie. zdjal prezerwatywe i dotykal penisem lechtaczki. ozniej palcowka. wiem ze przed wytryskiem plemniki znajduja sie rowneiz w wydzielinie nawilzajacej. Stad moje obawy chociaz troche brzmi to absurdalnie bo i tak byl to stosunek tydzien przed planowanym okresem

Ja jzu naprawde shizuje. I ostanio clay czas widuje kobiety w ciazy

Gość czarno pomaranczowa
nie jestes

No ok a co moze byc powodem braku okresu? juz 11 dzien m isie spoznia a ngidy tak nei bylo

Gość ona 20
ufać:)

Gość kakadu090
Witam dolacze sie mam pytanie co moga znaczyc uplawy brunatne polaczone z krwia mala ilosc i nie zbyt wiele na 3 dni przed miesiaczka? dodam iz staramy sie z mezem o dziecko?

Pewnie te uplawy to znak nadchodzacego okresu. ...Ale nei iwem mzoe idz do lekarza

Gość kakadu090
no tu z tym nie bardzo mieszkam za granica...:( ale poczekam do dnia miesiaczki i zrobie test jak nie przyjdzie...

Gość do Mika121
Oj Mika, nie jesteś w ciąży :) Mi się spóźniał 14 dni, i też schizowałam. W piątek miałam isć do gina na badania, we czwartek wieczorem dostałam okres. Dodam że kochałam sie prawie codziennie, bez zabezpieczenia i kończył we mnie.

Gość do kakadu090
Jeśli chodzi o Ciebie, to albo zbliżająca się miesiączka. A jeśli nie to możliwe że zagnieżdżenie sie jajeczka czy jakoś tak. I stąd to plamienie. Więc trzymam kciuki :) Najlepiej zrób test w dniu okresu i rano

No tak tylko wiesz jak to jest. Ja strasznie pilnuje tego by nei zajsc a te panny co lataja po dskotekach i puszczaja sie z byle kim moga tak robic przez dlugie lata i nei wpadaja . a taka ja zawsze mam pecha chociaz staram sie strasznei i dbam o to by nei zajsc . PS: ta wypowiedz nie ma na celu nikogo obrazic

Gość ona 20
Mi kiedys spóźnił sie prawie 50 dni....schizy na maksa i do tego chyba z 10 testów kazdy negatywny i kazdy innej firmy...więc mozna im ufac:)

jutro ide do lekarza wiem ze jeszcze nie bedzie iwdac czy to ciaza...ale przynajmniej opowiem cala sytuacja jaka byla...troche glupio mi bedzie o tym mowic bo to w sumie takie paradoksalne ale mzoe ginekolog udzieli mi jakiejs konkretnej odpowiedzi