Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona232324

Czy któraś z dziewczyn zwężała u krawcowej obwód stanika????

Polecane posty

Gość Ona232324

Czy któraś z was byla u krawcowej w celu zwezenia obwodu stanika?? Czy po zwezeniu stanik dobrze sie uklada na piersach czy jednak zmienia ksztalt i gorzej jest??? Ile takie cos kosztuje?

Gość maRtiCca_19
Ja byłam, gdyż mam stosunkowo małe i płaskie cyce a stanik był za duży. Niestety nie wspominam mile tej wyprawy. Krawcowa okazał się lesbijką. Przy mierzeniu nagle chwyciła mnie oburącz za sutki i zaczęła miętosić. Ja na to: "Co pani robi, to chyba nie ma związku ze zwężaniem stanika?" A ona zrobiła się cała czerwona, zaczęła dyszeć i próbowała lizać mnie po lewym cycu ale się zwinnie wymknęłam. Na spodniach krawcowej w okolicy krocza pojawiła się pokaźna plama soków pipnych. Odczułam niesmak, bo jestem heteroseksualistką. Wzięłam stanik i już tam nie wrócę. A zwęzi mi ciocia Basia i to nawet za darmo. Jest teraz na emeryturze, więc przynajmniej będzie miała zajęcie!

Gość Lalande2125
Ja miałam inną przygodę. Poszłam do krawcowej ze stanikiem, aby mi go zwęziła. Jednak na miejscu jej nie było, był za to jej pies rasy dalmatyńczyk, który oznajmił mi że szefowej chwilowo nie ma i on ją zastępuje. Mówił bełkotliwie, pół-szczekiem, ledwo go można było zrozumieć. Uznałam, że coś takiego obraża mnie jako klientkę. Narysowałam na ścianie pracowni obraźliwy rysunek, odnoszący się do sfery płciowej i opuściłam pomieszczenie. A ten stanik zostawiłam tak jak był, tylko że postanowiłam trochę przytyć, będę go też wypychać watą.

Gość Ona232324
Oczekuję powaznych odpowiedzi.

Gość Oliwia_Puławy
Jaja sobie robicie? To chyba jakieś głupie żarty... chociaż muszę przyznać, że ja nie chodzę do krawcowej w takich sprawach. Jak musze zwężyć stanik to po prostu wrzucam go do czajnika elektrycznego. Jak się pogotuje parę razy, to się wstępuje i potem jest OK. Podobnie postępuję z kaloszami. :-)

ja zwęzałam ale nic to nie dało bo po prostu stanik żle się układał - nie wiem jak to wytłumaczyć obrazowo:(

Gość Ona232324
Dzieki Aga za konkretna odpowiedz. Wlasnioe tego sie obawiam, ze stanik nie bedzie juz pasował w miskacgh po skroceniu obwodu :/ Kuurde wszytskie staniki które kupuje sie tak rozciagaja ze po paru dniach sa juz za duze w obwodzie :/ Wiem ze sa jakies drozdze firmy które produkuja obwody mniejsze ale nie maja w ofercie push upow z grubymi gabkami a ja wlasnie takie potrzebuje :/ Do osoby która mówi ze jaja sobie robimy: nie, nie robimy sobie jaj.

Gość bartłomiej24_kłobuck
Jeśli chodzi o drożdże firmy to nie polecam. Rosną bez opamiętania i wyłażą z garnka, jak w podrzędnym horrorze kklasy B.