Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkawert

zmyslam sobie cos?

Polecane posty

Gość malinkawert

wczoraj z ciekawosci weszlam na konto jednego z naszych wykladowcow ,nie powiem bo facet jest bardzo przystojny ,ale nie zeby mnie cos korcilo. Akurat sie zlozylo byla 12 w nocy ze on tez byl dostepny(ma zone i dwojke dzieci) i napisal do mnie a my sie znamy? ,a ja n to ze tak ze jestem jego studentka -i ze pozdrowiam on mi odpisal ze pozdrawia rownie serdecznie i ze nie poznal ,no to wyslalam mu zaproszenie zeby przylaczyl do groma znajomych i poszlam spac . Dzisiaj rano odczytalam dwie wiadomosci (ze wczoraj jeszcze napisal "ze co za wycuzcie czasu ,ze wlasnie sprawdzil moja prace i podal tytul pracy " i napisal ze chetnie przyjmie zaproszenie ale po studiach co ja mam sobie pomyslec dzisiaj mu odpisalam w sprawie pracy" czy wypadla nienajgorzej" mysliscie ze ten facet cos teges ,chyba ja sobie wkrecam bo mi sie podoba prawda?? uwazam ze facet jest zbyt inteligentny zeby sie posunal do zdrady a nawet do flirtu ze swoja studentka ale z drugiej strony komu by sie chcialo sprawdzac prace o 12 w nocy i to w dodatka moja :/

Gość malinkawert
powie mi ktoś?

Gość malinkawert
tak?? hehehe zdarzlo sie kiedys na wykladach ze powiedzial co by bylo jak on i ja bysmy sie zatrzasneli w windzie (znaczy chcial przytoczyc tytul pracy o ktorym mozna napisac) -ze ja moglabym opisywac co robilismy w windzie cyzli rozmowe ale brzmialo to dwuznacznie

facet sprawdxzal twoja prace,bo oni zawsze po nocach sprawdzaja..czasem nawte do 4 rano! a nie chce cie przyjac do znajomych,bo mu to tylko problemow przysporzy..moim zdaniem nic sie nie dzieje

Gość rh sothiortjio
>>i napisal ze chetnie przyjmie zaproszenie ale po studiach

Gość malinkawert
po nocach to sudia zaoczne...

Gość malinkawert
czyli on nic nie teges?:) aha odbrze wiedziec

Gość mariannaa
A moim zdaniem sie dzieje i to duzo,badz ostrozna jesli nie chcesz miec romansu z wykladowca! I problemow.....

Gość malinkawert
marianna a czemu myslisz ze sie dzieje??

Gość waniliowaa
Radzę Ci kochana zabic to w zarodku. Wyobraź sobie,że ma on zonęi dzieci. Jesli ona jest wyjątkowo zazdrosna bądź z natury wredna to włąsnie ona moze narobic Ci bałaganu... On moze i by skorzystal, jednak uwazam,że gra nie warta swieczki.

Gość malinkawert
waniliowa ale ja oniczym taki mnie mysle chcialabym znac jego intencje i tyle ,zeby wiedziec jak mam sie zachować :) To ze mi sie podoba to swoja droga -tez mam meza i dziecko.

Gość stdnetk a3k
laska ale se wkręcasz. Większość wykładowców siedzi i po nocach sprawdza prac.a może po prostu chciał być miły, albo po prostu sprawdzić czy ma do czynienia z kimś kto się stara czy z jakimś debilem.... nadinterpretacja moim zdaniem

Gość malinkawert
po co wogole pisal do mnie czy sie znamy poprostu weszlam na jego konto obejrzalam zdjecia i wyszlam mogl nic nie pisac ,chociaz tez uwazam ze sobie wkrecam

Gość mariannaa
Bo po co wspominal by o tym zeby spotkac sie po zajeciach,przeciez o tym mozna powiedziec NA zajeciach...poza tym siedzi w nocy i widocznie ucieszony byl na Twoja wiadomosc,odpisuje Ci...stara sie dac Ci znac ze wie kim jestes,z pewnoscia sciemnia ze twoja prace wlasnie sprawdza....nie zdziw sie jak postawi ci piatke,powie ze wspaniale napisalas prace i zaprosi Cie na obiad ---po zajeciach....uwaz dziewczyno,pewnie mu sie zona znudzila....az razi w oczy jak bardzo to jest nie tak jak powinno z jego strony...

Gość oj wkręcasz sobie
wkrecasz. Chcialabys miec podejzenia ale ten twoj wykladowca pewnie napisal z ciekawosci a Ty juz go bombardujesz pytaniami. Odpusc sobie i nie rob z siebie idiotki.

Gość malinkawert
oj dziewczyny co za rozbieznosc to jak to wkoncu jest? bo sama nie wiem co sobie myslec

Gość kolejna naiwniara
sprawdzasz kolesia i dziwisz się że on znudzony małżeństwem jest zaintrygowany Twoim zainteresowaniem ? dajesz mu jawny sygnał że Ci się podoba (bo gdyby było inaczej nie sprawdzałabyś jego profilu) tylko facet idiota nie podjąłby gry gdyby jakaś laska go podrywała (jedynym wyjątkiem jest sytauacja gdy laska sie ewidentnie nie podoba) koleś uznał że przynajmniej spóbuje najwyżej nie uda mu się Ciebie przelecieć niby co sobie w głowę wkręcasz ? że facet jest w Tobie śmiertelnie zakochany ? gówno prawda, nudzi się, jakaś laska sama mu się podstawia to on nie widzi nic złego w tym by sprawdzic co z tego wyniknie szanuj się kobieto i nie bierz się za żonatych...i jeszcze jedno powinnaś wiedzieć że niepisaną zasada jest że romansowanie z własymi uczniami czy studentakmi jest wbrew etyce nauczyciela gdyby koleś miał przyzwoitość nie bawiłby się w takie gierki bo wiedziałby że ryzykuje utratą pracy Tobie też jakieś romanse i plotki na uczelni w niczym się nie przydadzą

Gość malinkawert
podejrzewam ze wiele studentek i studentow zaglada na jego profil ,wiec o co chodzi?

Gość kolejna naiwniara
a jak brak Ci w życiu adrenaliny to nadal baw się w pisanie liścików do swojego wykładowcy, potem będziecie się ukradkiem spotykać.... a potem okaże się że wszyscy o tym wiedzą i cała uczelnia aż huczy od plotek...i nie zdziw się gdy skończy się tym że albo koleś zacznie się na Tobie odgrywać albo jego żona zacznie Ci robić jakieś jazdy

Gość kolejna naiwniara
o to że jesteś głupia i infantylna zamiast fantazjować o wykładowcach zajmij się nauką lub rówieśnikami niedługo koniec roku, przygotuj się do egzaminów lub zacznij planować wakacje

Gość malinkawert
a ja uwazam ze sobie wkrecam i wyszlam na diotke

Gość malinkawert
wiekszosc osob twierdzi ze zmyslam

jeden wykladowca podrywal moja kolezanke..pisal jej maile,spotykali sie,na szczescie sexu nie bylo...potem sie wystraszyl i nagle sie odcial...a potem obrobil jej tylek,ze sie mu narzucala i chciala zaciagnac do lozka.oni si boja o swoje posady,daj mu spokoj