Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goniak55445

Zwariowałam?? Jakie macie zdanie na ten temat.

Polecane posty

Gość goniak55445

Moze to bardzo glopie ale tak mysle czy to ze moj chlopak ma bardzo wredny znak zodiaku, ogolnie wodnik to dran klamca itp moze wplywac na to jakim jes czlowiek i jaki bedzie dla mnie?? Wierzycie w takie rzeczy??

Gość tjaaaaa....
wodnik drań i kłamca? to bardzo uduchowiony znak, bardzo wrażliwy i ezoteryczny

Gość goniak55445
to ironia ?? ;} wiem głupi temat :P wierzy ktos w te opisy znakow ??

ja jestem wodnikiem i nigdy nie slyszalam zeby ten znak byl okreslany jako klamca :/ wlasnie tak jak ktos wyzej napisal,ze wrazliwy i dusza artystyczna.. A ty jak nie masz co robic i wymyslasz sobie problemy to moze idz sie poucz lepiej? ...

Gość goniak55445
Nie chcialam obrazic wodnikow ale tak na wirt ualnej czytalam kiedys i mnie to meczylo. mam swoje lata i nie mam juz sily marnowac zycia na "mendy".

Gość goniak55445
Więc wierzycie w takie rzeczy czy waszym zdaniem nie ma co sobie zwiiazku psuc przez takie bzdury??

Gość frufru
pierwsze słyszę żeby wodnik to był drań i kłamca. z reguły opisuje się ten znak jako znak który niezwykle ceni sobie lojalność - zarówno w przyjaźni jak i w miłości. wiec nie wiem skąd u Ciebie takie wnioski, chyba że masz na mysli to ze Wodniki wysoko cenią sobie poczucie wolnosci i nei pozwalają sobą zawładnąć - no to faktycznie, moze to wyglądac na draństwo :) a konkretnie - sugeruję włączyć myślenie, a wyłączyć "wiedzę" tabloidalną. to ze Twoj facet to drań i kłamca nie zalezy od zodiaku tylko od charakteru i wychowania. "goniak55445 - mam swoje lata i nie mam juz sily marnowac zycia na "mendy". masz swoje lata i wierzysz w takie bzdury?? omg...

Gość goniak55445
hehe takiej odpowiedzi oczekiwałam:) czasem kazdy ma takie naloty głópoty i chwile zwtapienia:P Dziękuje :P

Gość absolutnie NIE
mój chłpoak to tez wodnik i nic takiego nie zauważyłam, może poprostu nie pasujecie do siebie (ja jestem waga)

Gość goniak55445
mi nie chodzi jacy jestesmy w stosunku do siebie bo wiadmo kazdy ma czasem zle i lepsze dni. on ma trudny charakter a ja bylam zdradzana, byly mnie paskudnie potraktowal i mam problemy z zaufaniem. tylko o to czy takie charakterystyki sa prawdziwe i czy po samej dacie urodzin mozna stwierdzic czy ktos bedziemi wierny czy bedzie ciagle zdradzal. stram sie znalesc jakis bezpieczny sposob na "sprawdzenie" faceta. ja jestem panna wiec wszystko jasne :P:P chyba tam gdzie czytalam o tych wodnikach to poprostu jakies rozgoryczone, nieszczesliwe kobiety pisaly