Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -------oklaskać--------------

***prostownica***pomóżcie****plis*******

Polecane posty

Gość elza123
podobno najlepsze są ceramiczne albo tytanowe. te są chyba aluminiowe bo miałam podobna prawie wlosow nie prostowała

tak no własnie ja bede teraz kupować pierwsza i zalezy mi zeby była dobra no i nie droga może pomozecie mi wybrac,,,mam 16 lat i nie za dużo kasy(

Gość adsasds
zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia, po aluminiowych i tych najtanszych to wlosy ani proste ani krecone, nie warto wyrzucac pieniedzy w bloto

Gość elza123
poszukaj na allegro taniej ale zeby była ceramiczna bo aluminiowa to nie dosc ze kase wydasz to sobie wlosow nie wyprostujesz moje zaczeły smierdzieć po prostowaniu a z racji ze mam włosy farbowane na blond to zaczely odpadac w polowie :/ i nawet nie wyprostowała :/ a nagrzewała sie bardzo długo chyba z 7 minut

no własnie a jak sie ma rozjasniane włosy i sie prostuje ceramiczna lub tytanową to te włosy sie bardzo niszczą,chodzi mi o włosy rozjaśniane ,,czy odpadają

Gość KASIKAKAKA
Poszukaj w hipermarketach..ja kiedyś w auchan kupiłam prostownice ceramiczą za 16 zł:)to była moja pierwsza:) ...teraz mam wypasioną.....z rowenty:P

Gość elza123
wiesz myśle ze jak masz włosy rozjasniane to daj sobie spokoj z prostowaniem kup sobie szczotke obrotową, bo prostownica jeszcze bardziej zniszczy Ci wlosy. A masz robione rozjasniaczem czy farba?

rozjasniane mam ,,,i własnie chciałabym miec proste,,

Gość elza123
Czyli uzywasz rozjasniacza a nie farby? To sie przerzuc na farbę, ja sobie włosy spalilam rozjasniaczem a jak jeszcze uzyłam prostownicy to masakra... polecam Ci prostowanie szczotką tą obrotową albo grzebieniem jak suszysz włosy innej rady nie ma, stosuj jedwab do wlosow, naprawde zniszczysz sobie wlosy, a jakbys chciala jakąś dobra to takie majątek kosztują:(

Gość absolutnie NIE
NIE kupuj tego, naprawde-miałam ją, poprostu katastrofa zaoszczędz troche kasy i kup ceramiczną za 150zł tylko nie to-PROSZE

Gość .m.m.
moze mnej pali..ale na zjarany mózg juz ci nic nie pomoze

Gość elza123
Nigdy takiej nie miałam, ale wlosy sa proste nie są oklapniete jak po prostownicy tak jak ja mialam, są troszkę puszyste i blyszczące, nigdy nie bedziesz miala idealnie prostych wlosow, mnie fryzjerka prostowała prostownicą z rowenty ceramiczną i nie miałam idealnie prostych choc naturalne mam proste choć nie zabardzo włosy sterczą i tak niektóre Obecnie prostuje zwyklą okrągła szczotką podczas suszenia wlosow

Gość adsasds
no i ceramiczna prostuje ladnie ale niszczy tak jak i inne, sama kilka miesiecy prawie co dzien prostowalam i pozniej wlosy tragicznie wygladaly :/ juz z rok nie prostuje a jeszcze w dotyku sa inne niz zanim zaczelam prostowac

Gość baletnica.pl
niesamowity efekt daje prostownica lustrzana POLECAM uzuwam juz od 3lat:) prostuje naprawde bardzo dobrze a zaleta jest takze to ze o wiele mniej niszczy wlosy niz ceramiczna:)

Ja słyszałam też że prostownice lustrzane są najlepsze. Tylko, że są drogie. Moja koleżanka kupiła na kalamis.pl tanią prostownice i włosy ma po niej bardzo ładne, mimo że nie jest z płytami lustrzanymi :) Myślę, że to nie koniecznie kwestia prostownicy tylko tego jak się odżywia włosy, że się nie niszczą od prostowania i wyglądają zdrowo ;)