Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śliwka_82_

plamienie po miesiaczce i guzek w piersi, jestem zalamana

Polecane posty

Gość Śliwka_82_

na poczatku chce zaznaczyc, ze mam juz umowiona wizyte u gina, ale dopiero za 1,5 tygodnia a do tego czasu to chyba zejde na zawal:-( od okolo 3 miesiecy mam plamienia po miesiaczce, tzn okres zawsze mialam 5 dni, teraz tez jest piec dni plus kolejne piec brazowych plamien. od kilku dni dodatkowo bola mnie piersi, w roznych miejscach. nie sa to stale miejsca, ktore bola caly czas, tylko raz boli tu, raz tam, w obu piersiach. nie jest to jakis silny bol, raczej lekki. zaniepokojona tymi bolami zbadalam wczoraj piersi i okazalo sie, ze cala ta tkanka wewnatrz jest twarda jakas tzn jak dotykam palcami to tak jakbym miala pod skora platanine ze sznurka, w dodatku w jednym miejscu jest taki gruby i twardy jakby guzek, tylko ze podluzny( tak jakby ten "sznurek" byl wiekszy w tym miejscu). jestem zalamana i na maxa wystraszona. wiem, ze nikt mi dokladnie nie odpowie, ale moze mial ktos podobne objawy.

Gość dropsik3456
A bierzesz tabletki anty?

Gość pamietaj ze nie bada sie
piersi w 2 fazie cyklu, bo pod wpływem hormonów w piersiach zachodzą różne zmiany w tkance, jeśli badałaś tu po @ i wyczułaś to skontroluj to koniecznie z lekarzem, ale nie myśl o najgorszym bo równie dobrze może to być zwykła torbiel.

Gość ....finka
Poczytaj "Choroby kobiece -porady"Pij chociazby nalewke z nagietka -do kupienia w aptece i sie nie zamartwiaj .Dodatkowo nasiadowki ,oklady ......