Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateo stereo

chyab zaostane ksiedzem!!!!

Polecane posty

Gość mateo stereo

robie teraz licencjat na jakims badziwnym kierunku !! na mgr chyba nie ide. z praca ciezko ... pójde do seminarium - studia są łatwe i za 6 lat bede miał wygodne zycie. W polsce fucha ksiedza jest naprawde dobra . co o tym sadzicie. dobry pomysł czy nie bardzo?/

Gość dropsik3456
Trzeba miec powołanie ..

Gość mateo stereo
taaa jak patrze na niektórych ksiezy to nie wiem czy mieli powołanie.... ckliwe teologiczne teskty kazdy umei rzcac a zycie ejst ostre jak meczeta !!

Gość olivka123
dropsik a kto teraz ma powołanie? Ilu jest takich jak autor, że lecą na kasę i wygodne życie. Chyba wszyscy. To jest zawód. Gdyby księża musieli chodzić normalnie do pracy i utrzymywać rodzinę to seminaria byłyby puste.

Gość dropsik3456
dla mnie to głupota zeby facet szedl na ksiedza jesli powolania nie ma, facet chce wygodnego zycia kasy i tyle. wez sie do roboty czlowieku a nie zeby ci ktos uslugiwal

Gość mateo stereo
Britnej z Pirs- Britnej ja mówie serio :)jedyna kwestia która mnie martwi to rodzina. w sumie chiałbym miec rodzine w przyszłosci..

Gość mateo stereo
prowokacja sie udała :)

Gość dropsik3456
głupi jestes i tyle nawet jak ludiz nabierasz

mateo stereo ja tez mowie powaznie. U mnie w parafii ksiądz ma dziecko z gosposią, wiec poniekąd rodzine ma. Chyba zadne z nich nie narzeka.

dropsik3456 gdyby kazdy szedl z powołania to księży byłoby o wiele mniej. A poza tym to podobno pierwsze burdele załozyli papieże:)

Gość dropsik3456
to nie moje zycie tylko autora wątku niech se robi co chce

Gość mateo stereo
Britnej z Pirs- o kurwa to juz przekret ja ma bobasa z gosposia... pewnie nauwni parafianie z tacy sponsoruja efekt seksualnych wojazy ksiedza .. hihi welcome to poland!

mnie to akurat nie interesuje kto z kim i dlaczego. Do Kościoła nie chodze na tace nie dałabym złamanego grosza. Wole sobie oszczędzic słuchania jak to antykoncepcja i aborcja są złe, że jak sex to tylko po ślubie...szkoda mi nerwów na pajacy którzy pouczaja innych.

Gość zzzzzzzzzzz
No to normalne u mnie w parafii proboszcz ma troje dzieci a do tego jeszcze obok kościoła mieszka dziewczyna która jest córka jeszcze jakiegoś innego księdza.

Gość edwardoo
To nie są łatwe studia. Znajomy co od podstawówki mówił, że chce zostać księdzem nie skończył seminarium mimo,że na pierwszym roku był najlepszym studentem.