Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakasTaaamJaaaa

Staż a badania lekarskie

Polecane posty

Gość JakasTaaamJaaaa

Dzis bylam załatwiac sobie staz...wszystko w sumie jest juz ok, ale dowiedzialam sie, ze musze miec jakies badania lekarskie...Nie wiem o co chodzi...kiedy ja mam zrobic te badania? wie ktos? Staz zaczynam 1 czerwca.

Gość JakasTaaamJaaaa
upupupupupupu

Gość tez aktualnie zaczynam staz
mi kazali do urzedu przyniesc zwykle zaswiadczenie od lekarza rodzinnego o braku przeciwskazan do podjecia stazu. i powiedzieli ze jesli chodzi o lekarza medycyny pracy to juz sprawa pracodawcy czy wysle czy nie. moj mi powiedzial ze to od rodzinnego mu wystarczy. ale w sumie jeszcze nie podpisali tej ostatecznej umowy z pup wiec moze sie cos zmienic. ale staz mam na 3 miesiace praca biurowa wiec watpie zeby wymagali jakis szczegolowych badan

Gość JakasTaaamJaaaa
Ja tez praca biurowa...ale sie dowiedzialm, ze jest cos takiego potzrebne. Ja mam takie zaswiadczenie, bo mialam badania pod koniec liceum i dostalam zaswiadczenie, ale oni mi tam powiedzieli, ze to nie jest dobre, bo musze miec badania prywatnie;/ I wkoncu nie wiem.

Gość a mozna je w polsce zdawac
ale kto ci powiedzial? mi w pup powiedzieli ze mam pryniesc od rodzinnego. zreszta moja kumpela wzesniej zaczela staz i tez ma tylko od rodzinnego. ale moze to zalezy od pup. to ze szkoly nie moze byc bo musi byc napisane ze taka a taka osoba nie ma przeciwskazan do podjecia stazu z pup

Gość JakasTaaamJaaaa
No powiedziala mi taka Pani z pup. Ale nie wiem juz sama. Moja siostra miala staz w urzedzie skarbowym i ja np na badania wysylal pracodawca. Nie wiem, moze mi powiedza jeszcze co i jak. Maja do mnie dzwonic w sprawie szczegolow.