Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bridgitte Gein

wasze dziwne upodobania kulinarne ja np właśnie....

Polecane posty

Gość Bridgitte Gein

zjadłam makaron świderki z ketchupem :D znam ludzi, którzy piją herbatę z cynamonem albo jedzą placki ziemniaczane ze smietaną. A wy macie jakieś odchyły kulinarne??

Gość Bridgitte Gein
wg mnie tak ;) placki ziemniaczane to tylko z sosem :D a słowo odchył nie jest tu użyte w złym konteksie, zeby nie było :)

Ja zawsze jem wlasnie placki ziemniaczane ze smietana- kwasna smietana oczywiscie i to jest pycha!

to co piszesz to akurat-jak dla mnie-nie odchyly a spotykane zjawiska.a najgorsze ochydztwo a jakim slyszalam to chleb z bialym serem pomidorem i dzemem........

wlasnie placki ze smietana lubie:) ale ze smietana i cukrem?:Oprzeciez tam jest cebula:P

Gość popluszka
te odchyly to dla mnie normalne jedzenie i nie widze w nim nic dziwnego???

chipsy z paprykarzemszczecińskim, kalmary w zalewie octowej, musztarda francuska - łyżeczką prosto ze słoika ;]

Gość +18
ja też jem placki ziemniaczane ze śmietaną, ale zawsze myślałam, że to normalne dla wszystkich :D jakichś szczególnych dziwnych upodobań nie mam, bo nie przepadam za łączeniem smaków. ja nawet schabowego nie zjem razem z surówką, muszę mieć oddzielnie :o

Gość Bridgitte Gein
czasami lubię dla wydobycia głebszego aromatu pierdnąc sobie na kanapkę z serem pleśniowym, polecam szczególnie smakoszom serów wszelkiego rodzaju

Gość Bridgitte Gein
no właśnie dla niektórych to są odchyły a dla innych normalne jedzonko dlatego wpisujcie tutaj takie właśnie rzeczy...

Gość Bridgitte Gein
podszywie aj law ju :)

placki ziemniaczane z cukrem to jest ochydztwo. Najlepsze sa wlasnie odsmazane z kwasna smietana...

Gość hjgjgffgfd
bułka słodka z rodzynkami z serem czosnkowym :D

Gość mleko skondensowane
prosto z puszki, mleko w proszku jedzone łyżeczką właśnie jako proszek :)

Britnej no wlasnie-tak rozumiem:) Fetyszysta z ta musztarda to mi przypomniales,ze jak bylm mala to pilam maggi:O Musieli chowac bo cala butelke moglam wypic:P

a czy ktos z was soli zupy mleczne?bo ja tylko w takiej formie jestem w stanie spozyc cieple mleko.a wszyscy mowia ze to nienormalne i slodza.a ja od malego solilam:)

Gość chiroorg
a ja lubię kaszki dla dzieci , szczególnie bananowe ;)

Gość winogrona i brie mmmm

Brzydula30, też tak miałem, do tego sypałem sobie sól na kupkę i samą sól wpieprzałem. No i jeszcze uwielbiałem ser żółty z coca-colą, ale mi przeszło ku uciesze osób, które wtedy brało na mdłości ;)

herbata z cynamonem to jest jak najbardziej normalna rzecz, tymbardziej jezeli ktos jest smakoszem ;)

ja jem wszystko w sposob tradycyjny...a placki ziemniaczane jem z sola i popijam barszczykiem

Gość Karolinaaaa
ja kocham jajecznice z serem żółtym!! albo naleśniki a w środku jajecznica... to tyle co pamietam o moich ochydnych jak to wszyscy mowią wymysłach. Polecam!:) PROSZĘ O ODPOWIEDZI NA MOJE PYTANIE O AGENCJE NIERUCHOMOŚCI W SPISIE TEMATÓW BARDZO PROSZĘ!!