Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3442424

jakich srodkow przeciwdepresyjnych uzywacie?

Polecane posty

Gość 3442424

Gość szukacz warkocza
a co chcesz zaczac uzywac?

Gość vicodin

Gość kazdy antydepresant
to samobój w pigułce pobierzesz z rok to sie o tym przekonasz 👄

Gość prozak............
prozak :classic_cool:

Gość vicodin to lek przeciwbolowy..

Gość valiium..
:classic_cool: trzy lata

czemu samoboj? znam kilka osob,ktorym ssri pomagaja

Gość dxcvc
czemu samoboj? znam kilka osob,ktorym ssri pomagaja a ja znam kilka osób ktorych SRRI niemal na drugi swiat doprowardziły i żałuja ze wogole zaczeli to gowno brać .

Gość vicodin
wiem :classic_cool:

Gość prozak............
kochani łykac :) nie pierdolić jestem producentem musze zarobić :D

Gość ioioioioioioioioi
leki przeciwdepresyjne to zalegalizowane narkotyki

a ja biore ciprolex od ponad dwoch lat i jestem bardzo zadowolona. wprawdzie nie biore tego na depresje,a na stany lekowe,ktore zanikly odkad biore.teraz przez pol roku bede brac co drugi dzien,potem co trzeci az przestane

Gość to sa narkotyki
leki przeciwdepresyjne w wersji lajt :o :D

Gość dxcvc
podobno jacys lekarze z Polski pracuja nad nowym lekiem antydepresyjnym ktory nie bedzie mial zadnych skutkow ubocznych albo prawie rzadnych . Rzeczywiscie leki antydepresyjne dzialaja jak narkotyki .Tylko ze z bad tripem - a wiec potezne dreszcze paraliz , szumy w głowie tak ze rozwala ci łeb , chodzisz jak na speedzie i czasem spisz po 2 godziny dziennie ,a potem wstajesz rano i nie jestes zmeczony . No i takie leki zawierajace paroxetyne to masakra. Producenci sprzedaja tylko po to by zarobić nie liczac sie ze zdrowiem ludzi.

Gość to sa narkotyki
13:27 [zgłoś do usunięcia] dxcvc podobno jacys lekarze z Polski pracuja nad nowym lekiem antydepresyjnym ktory nie bedzie mial zadnych skutkow ubocznych albo prawie rzadnych . heeheheheheeheh wierzysz w takie zabobony! :o :D :D może być taki lek ale tylko naturalny( roślinny) nie chemiczny

Gość dxcvc
wyobrazasz sobie czlowieka ktory przez miesiac spi przez 2 godziny dziennie ? Wlasnie po tym gownie jest to mozliwe . Ja nie polecam takich lekow i polscy lekarze tez boja sie ich przepisywac bo wiedza ze to nie sa zarty. W Ameryce bylo zreszta kilka przypadkow samobojstw po SRI

nie czuje zadnych objawow,ktore ktos opisal powyzej

no tak,w Ameryce bylo kilka przypadkow samobojstw,no to juz jest grozny lek!! w ameryce tez kilka osob rocznie zabija helikopter spadajacy im na glowe. uwazajcie na helikoptery

Gość gdfghmjkhfghj
na depresje najlepsze jest towarzystwo.

Gość 7698698
chodzisz jak na speedzie? jakis dodatkowy bullet time

Gość dxcvc
tez kilka osob rocznie zabija helikopter spadajacy im na glowe. dlaczego na ulotce jest napisane zeby nie podawac ludziom przed 18 rokiem zycia , bo moga popelnic samobojstwo ? Juz wogole to zdanie skresla lek . Jak ktos moze popełnic samobojstwo po leku ? To musi byc jakies głowno

i zwierzeta..dzialaja cuda:) moja mama brala jakies...pisalo,ze maja dzialanie podbne do alkoholu

Gość dxcvc
alkohol wcale nie jest zły hehe . Ale działa tylko chwiliowo i niestety zaburza funkcje motoryczne

Gość fevarin
Biore ponad rok, własnie zmniejszam dawki, zeby za dwa miesie odstawic wogole:) mnie bardzo pomogl. jednak dobor odpowiedniego antydepresantu zalezy od psychiatry:)

Gość prawdaaaaaaa takk
te leki w konsekwencji zaburzxaja naturalna homeostaze mózgu podobnie jak inne narkotyki czy alkohol,puki sie je bierze mozna sie czuc dobrze(choc tez nie zawsze)..najgorsze jest odstawienie tego swiństwa,wtedy zaczyna sie piekło....ok odstawia sie stopniowo-tak pisze na ulotce...dlaczego??bo człowiek sie od nich uzaleznia ..a to ze na ulotce pisza ze leki przeciwd.nie uzalezniaja to najwiweksze farmaceutyczne oszustwo no bo który nieszczesnik chory na depresje zdecydował by sie na leczenie majac swiadomosc ze ten lek uzaleznioa co ma miejsce w rzeczywistosci??wspólczuje tym co zaczynaja odstawiac te leki,a jeszcze bardziej wspolczuje tym co musieli je odstawic...

Gość bradley
niektorym antydepresanty pomagaja , a innm szkodzą i poglebiają nerwice , leki . Sadze ze leki o ile wogole je przepisywac to bardzo ostroznie , bo jednym moga pomóc , a innych zaprowadzić na drugi świat , bo niestety każdy człowiek reaguje na nie inaczej .

nie chodze jak na speedzie przed braniem mialam bezsennosci,ataki lekowe i rozne takie schizmy hipochondryczne zaczelam brac i latwiej mi sie zasypialo,zanikly zle mysli prowadzace do leku. oprocz wyrownania sie snu nie poczulam zadnego fizycznego wplywu

Gość bradley
prawda jest taka ze ktos na tym zarabia , bo wiekszosci tych leków nawet szczurowi lepiej nie podawać , a co dopiero czlowiekowi .