Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieregularna

POMOCY PLAMIENIE PODCZAS TABL.

Polecane posty

Gość Nieregularna

Biore 4 miesiac Daine-35 i miałam w kietniu operacje usunienia połowy tarczycy. Zaraz po operacji dostałam angine i miałam bardzo silny antybiotyk, który osłabia działanie antykoncepcji. I zawsze miałam podczas brania diane małe plamienie po okresie tak 2-3 dni. A teraz mam cały czas!!!!!!! Codziennie jak chodze do ubikacji i w trakcie podcierania po siusianiu zawsze jest czerwony, brązowy sluz. I martwi mnie to bardzo ;-( Jutro ostatnia tabletka opakowania a potem 7 dniowa przerwa. Do mojego gin. wybieram sie po 10 tym wiec po wypłacie. Poradzcie cos!!!!!!!!! Chyba powinnam zrobic test....

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ja w styczniu tez miałam operacje tarczycy i chirurg kazał mi odsatwic tabsy bo przy takiej operacji nie powinno sie brac hormonów szkoda ze i Ty tak nie zrobiłas bo moga byc powane konsekwencje :(

Gość Nieregularna
A czemu Ci kazał odstawic? Mi nic niemuwił.... A jak pytalam przed zabiegiem czy moge stosowac antykoncepcje hormonalna to powiedział ze tak.......... A jakie moga byc tego konsekwencje????????

Gość Nieregularna
Nie miał ktos jeszcze takich objaów by mi doradzic?????

Gość Nieregularna
Pomóżcie..........

Gość ktooos
plamienie podczas przyjmowania tabletek to normalna sprawa - występuje u większości kobiet. jednak co do Twojego przypadku, tzn z tą operacją musisz zgłosić się do ginekologa bo żadna z nas nie da Cie gwarancji że wszystko jest ok i że to przejdzie.

Gość Nieregularna
Dzoekuje. Ide do lekarza, ale dopiero po 10tym. Wiadomo - kaska bo chodze prywatnie. Ale to chya nienormalne ze przez całe opakowanie mam te plamienia?

Gość ktooos
krwawienie śród cykliczne występuje głównie w pierwszych miesiącach zażywania tabletek i najczęściej ustępuje w ciągu kolejnych cykli. to już 4 miesiąc więc powinno się już skończyć. czekaj do wizyty i daj znać czy krwawienie ustąpiło czy nadal jest :)

Gość Nieregularna
Ktoos plamienie, to znaczy te wycieki mam cały czas teraz w tym cyklu :-( Jestem po wycienciu połowy tarczcy wiec to pewnie tez ma pływ jakis :-( Albo to jakies zapalenie.......

Gość Nieregularna
Czy któraś z Was miała tez plamienie podczas brania tabletek antykoncepcyjnych przez całe opakowanie?????

Ja biorę pierwsze opakowanie Yasminelle Miałam 5 dni okresu+5 dni plamienia. A miałaś w ogóle badania robione do tych tabletek??