Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozowy lakier do paznokcii

Oszukal mnie, jak sie zemscic?

Polecane posty

Gość rozowy lakier do paznokcii

Moze nie zemscic tylko jak uczynic by byl zasdrosny o mnie? Myslalam ze takie czule slowka pisal tylko do mnie, ze bylam jedyna. Okazalo sie ze jest niezlym kobieciarzem, nie moge uwierzyc ze dalam sie tak nabrac takiemu draniowi:(

Gość bez znaczenia
znasz takie przysłowie: "mowa jest srebrem a milczenie złotem"?

Gość wiosenny powiew
dokładnie nie ma nic gorszego jak ignorowanie drugiego człowieka ...czyli nie odbieraj tel od niego nie odpisuj na smsy

Gość szalalalalala
mi też tak zrobił... i nie olewam go ostentacyjnie - daje mu do zrozumienia, że spływa to po mnie. ;) gadam z nim normalnie jak ze znajomym i wszystko gra. nie mam siły nosić urazy w sobie... nie chcę się mścić. on widzi, że mam wielkie serce, nie myśli, że jestem naiwna i głupia - widzi jak sobie gram z innymi i jest wściekle zazdrosny. :D czasem "przypadkiem" jakiś men do mnie dzwoni i rozmawiam z nim kuszącym głosem... :) a drań wszystko słyszy i płonie z zazdrości :P hihi wiem, że marzy o mnie, ale nie może mnie już mieć. jestem tak blisko niego, na wyciągnięcie ręki, a jednak tak niedostępna. zawsze jak zaczyna tworzyć atmosferę sprzyjającą... mówię "juz Ci nie ufam.. wybacz, nie mogę." :D wiem, biedaczek okropnie się męczy.

Gość darucha-17
a ja to bym poszła do kosmetyczki,fryzjera,na jakieś zakupy...zrobiła bym się na cudooo:)