Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aee

Dlaczego facet nie dochodzi przez ponad godzine?

Polecane posty

Elo elo 5 2 0 ;) Otoz mam pewien casus dla doswiadczonych kobiet i mezczyn z kafeterii. Od kiedy zaczelam kochac sie z chlopakiem zawsze dosc szybko dochodzil - \'troche\' ruchac mogl,czasem nawet 10 minut,ale nie byly to jakies rekordy. Ja raz dochodzilam,raz nie - w sumie umiem to \'zrobic\' tylko w jednej pozycji i to jest kwestia nieistotna w tym temacie ;p W kazdym razie bardzo lubie seks. Ostatnio mielismy wspolny weekend i..zaskoczenie dla nas obojga. Zaczelismy od pozycji 69, on bardzo szybko doszedl,wrecz blyskawicznie,ale ja torche jeszcze go pomeczylam i dosc szybko (o wiele szybciej niz zwykle) znow mu stanal. Potem uprawialismy seks i..znow bylo inaczej niz zwykle. On mogl mnie rznac ponad godzine bez dojscia! Nasz weekend wygladal tak,ze w piatek,sob i nd mielismy srednio po 1-1,5 godziny czystego ruchania.. Przede wszystkim - nie narzekam. Ciekawi mnie jednak fizjologia fecatow i to,czemu \'\'nagle\'\' mu sie tak przestawilo :P Czy to znaczy,ze podniecam go bardziej,mniej,czy to nie ma znaczenia? ;) A moze tak bardzo lubi mnie ruchac,ze chcial jak najdluzej? jak sadzicie? Czy wy tez macie podobne doswiadczenia?

Gość Problemowa dziewczyna.
widocznie myslal o tobie a nie na szybko o innych kobietach

Gość Pienkny Floryjan
Może ma daleko? Szybciej by było pewnie gdyby dojechał...

widocznie jestes paskudna i jak patrzy na ciebie to szybko konczy a jak ciebie nie widzi to wyodraza sobie inna laske

Widocznie,to ty masz kompleks wscieklej macicy,problemowa Dizewczyno :P

Zarówno przedwczesny jak i opóźniony wytrysk zaliczają się do zaburzeń neurologicznych.

tak jak pisalam masz zjeebany ryj

Gość piękna suknia
ja znam takiego jednego co dluuuugo mogl... pozniej sie przyznal ze od czasu jak "nalogowo" sie masturbowal poprostu nie moze inaczej :P

Gość ja nie dojde nawet przez 2
godziny jak mnie wkurzy czyms albo przejdzie mi przez mysl to co robila z innym

@ Dziewczyna Strzal jak kula w plot. Z pewnoscia nie mam 'zjebanego ryja',zazdroscisz ;p Pytanie zadalam w sumie tylko z ciekawosci,bo jak mowie - nie narzekam :D Mam duzy temperament. Wydaje mi sie,ze chyba podalam za malo szczegolow,zeby oczekiwac jakichs ciekawszych wnioskow.. Ale nie chce raczej wywlekac tu calego zycia,wiec chyba moje pytanie pozostanie bez odpowiedzi,albo bedziemy sie oboje sami zastanawiac ;) Powiem tylko tyle, ze zanim moglismy sie spotkac to on mial najwieksza ochote na sex ze mna jak do tej pory. Moze podswiadomosc tak dziala czy cus - bo dotad zawsze zalowal,ze nie moze dluzej,bo uwielbia sie ze mna kochac.. Albo za czesto sie masturbowal przed tym weekendem - tez mozliwe. W kazdym razie dziekuje powaznym ludziom za chociaz probe odpowiedzi ;)

@ 777-X Mysle,ze o zaburzeniach mozna myslec, jesli bedzie tak w wiekszej ilsoci przypadkow i w wiekszym odstepie czasu, jak na razie to dochodzil chyba w takiej ''meskiej normie''. (Chociaz to moj peirwszy partner,wiec sie nie znam.)

rzadko*, jak juz, gosciu :D

Gość koko22xxx
facet który nie dochodzi to ciota, wiem coś o tym ,radzę zerwać z badziewiem..

Gość dupaaa22345678
moj dlugo moze bo jara trawe moze twoj sobie przypalil?

Gość Blackjack
Tez mam problem, bo moge to robic za dlugo. Ostatnio meczylem sie 40 minut z czego 10 minut 69, nastepnie 20 intensywnego, mocnego, ostrego seksu , ale dala o sobie znac moja zaniedbana ostatnimi czasy kondycja i kolejne 10 minut lodzik. Za cholere nie moglem dojsc, a bylem wyluzowany, kobieta pociagala mnie fizycznie i juz na koniec na prawde chcialem skonczyc, szczegolnie kiedy zgodzila sie zebym skonczyl w jej ustach. Penis byl nieustannie twardy, tylko czasami przy lodzie nie byl tak twardy jak trzeba, chociaz babka robilo to calkiem dobrze, tylko nie umiala robic glebokiego gardla, a ja mam penisa 19 cm dlugosci, 15 cm w obwodzie i brala do buzi max polowe i robila to zbyt delikatnie. ja niestety nie mam aktualnie partnerki na stale, dlatego tez musze sie czasem masturbowac co niewykluczone, ma pewien wplyw na moj problem, do tego jeszcze dochodza rozne perwersje ktore mnie bardziej kreca jak chociazby sex analny, zeby czuc mocny ucisk na penisie, a partnerki sie na to za bardzo nie godza. Podejrzewam, ze te wszystkie czynniki wplywaja na moj "problem" bo o ile zawsze moglem robic to dluzej, nawet kiedy mialem stala partnerke, to jednak 40 minut i nic, to juz przesada.