Monia18 0 Napisano Maj 25, 2009 Czesc. Mam pytanie okres spoznia mi sie to jest juz 41 dzien. w maju mialam sporo stresow matura praca.Moze tez i przez to mi sie opoznia. I mam pelno wydzieliny bialej..jak moj chlooak mowi kwasnej :P powiecie miu co to znaczy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciaża Napisano Maj 25, 2009 jesteś w ciąży, gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cfgncv nv cn Napisano Maj 25, 2009 infekcja/ciąża kierunek -----> ginekolog trzymam kciuki za to na co tam liczysz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia18 0 Napisano Maj 25, 2009 Dziwne bo czytalam o tym i ze jak jest wydzielina toi tak wiekszosc kobiet ma przed okresem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cfgncv nv cn Napisano Maj 25, 2009 moniu, jak pewnie zauważyłaś w 99% tematów ludzie piszą kobietą/dziewczyną, że może to być ciąża ale nie musi :) także wirtualnie to my nie pomożemy ;) może na początek zrób sobie w dowolnym laboratorium test z krwi beta hcg koszt około 35 złotych a spokój będzie bo on bardzo pewny jest :P a wydzielinę w zasadzie się ma ale nie aż tak bardzo dużo jak się wydaje z Twojego opisu że masz ty :) podtrzymuję więc: infekcja/ciąża my Cię tu nie jesteśmy w stanie zapewnić że nie jesteś na pewno w ciąży.. zresztą chyba nie polegałabyś na opiniach stąd!!.. napisz jutro jak wynik testu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia18 0 Napisano Maj 25, 2009 Wydzielina jest nie do konca biala tylko taka wodnista.. No coz najwyzej dzisiaj podjade do apteki po testy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia18 0 Napisano Maj 25, 2009 Naszczescie test wyszedl negatywnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tama_goczi_ 0 Napisano Maj 25, 2009 przy maturze też mi sie okres zatrzymał! Matura w maju była na okres czekałam do września! Stres stres stres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cfgncv nv cn Napisano Maj 26, 2009 gratuluję negatywnego wyniku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach