Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kodeki

kodeki

Polecane posty

Gość kodeki

potrzebuje pomocy.mam klopot z dvd denver dvu-1008mk2.niektore filmy kore wlaczam nie maja glosu lub maja czarno-bialy obraz.wiem ze jesli chodzi o flm jest ok tylko brak mi jakis kodekow.czy ktos wie jak mozna to zrobic

Gość URSUS C330
Tak kurwa tepa strzalo zainstaluj kodeki na stacjonarne dvd to ci zrobie taka minete ze bedziesz 2 dni kwiczec.

Gość URSUS C330
Wgraj najnowszy w firmware a w menu video out ustaw na composite. Proste jak gotowanie ziemniaków :P

Gość fredek
coś ze sprzętem musi być a nie kodeki - jak jest taka możliwość to ewentualnie możesz zainstalować nowszy firmware :)

a...to o zwykłe dvd ci chodzi? sorki...no, pomyliłam się :-P ...to nic chyba na to nie poradzisz...w każdym bądź razie ja nie wiem dlaczego tak się dzieje....A tak przy okazji, niektórzy to kultury za grosz nie mają...oj szerzy się chamstwo...bleee

Gość URSUS C330
Najlepiej sciagnac zla wersje ;) Widzialem w PUPie zaproszenia na kursy obslugi sprzętu RTV, kryteria to bląd włosy.

Gość URSUS C330
Ustaw w menu audio na 2.0 a video na composite. Albo wgraj firmware (i spierdol dvd)

Gość hehehe*****************
"Tak k**wa tepa strzalo zainstaluj kodeki na stacjonarne dvd to ci zrobie taka minete ze bedziesz 2 dni kwiczec. " :-D :-D dobry tekst :-D

URSUS C330 Najlepiej sciagnac zla wersje Widzialem w PUPie zaproszenia na kursy obslugi sprzętu RTV, kryteria to bląd włosy. No to zapierdalaj Ursus! Może się jeszcze załapiesz!! :-P

Gość URSUS C330
Ja robie kurs szydełkowania , i chodze do szkoły rodzenia.

Gość haha nie moge no
ursus jestes palantem...pewnie masz BLĄD WŁOSY najpierw palancie naucz sie polszczyzny a pozniej kogos zjeb. a co do tej minety to sorry ale nie skorzystam bo z pedalami sie nie zadaje.

Gość haha nie moge no
fredek dzieki ze jako jedyny masz rozum i piszesz cos logicznego.tak da sie wgrac.jest jakis przycisk na pilocie ze ozna zainstalowac jakies oprogramowanie kodeki czy cos z plytki na dvd

Gość fredek
jak odtwarzacz daje taką możliwość - to tak najlepiej zobaczyć w instrukcji albo napisać do producenta . Ale ursus może mieć rację - że coś tam w opcjach trza pogrzebać i będzie git :D :D