Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margolciiiaaa...89

ZASTRZYK

Polecane posty

Gość margolciiiaaa...89

Co sądzicie o zastrzyku antykoncepcyjnym...zastanawiam sie czy nie zaczac stosowac tej metody...Co sądzicie na jej temat? Prosze o wasze opinie:)

u mojej znajomej to sie zle skonczylo ... pozastrzyku dostala bardzo mocnego krwotoku ... widac nie dla wszystkich taka metoda

wtedy sie chyba okresu nie ma...dla mnie nienaturalne..pewnie zapare lat okaze sie,ze trudno potem zajsc w ciaze czy cos innego

Nie probowalabym bo jakos nei yworbazam sobei by przez 3 miesiace nei meic okresu zle bym sie z tym czula

Gość margolciiiaaa...89
czytałam o tym ze po zastrzyku zanika płodność i jak sie go odstawi to moze ona wrocic do 2lat....dobre w nim jest to ze jak sie go przyjmuje to sie omija uklad pokarmowy (żołądek itp.) a przy tabletkach tak nie jest

Gość margolciiiaaa...89
sa ale moja ginekolog mi ich nie poleca

No nie iwem ja bym sie nei zdecydowala na zastrzyk. tabletek nie chcesz brac bo chcesz chronic zoladek itp. plastrow tez nei chcesz . wiec nei wiem to toja decyzja ale dla mnei zastrzyk tozbyt radykalne

Gość kakadu090
moja znajoma juz po zakonczeniu dzialania nie dostawala przez rok okresu..:( i bolaly ja piersi stale

no wiec wlasnie. moze pomysl o innym zabezpieczeniu np prezerwatywa i globulki

Gość dobry ale dużo ubocznych
zastrzyk jest dobry dla kobiet, które mają już dzieci i więcej nie chcą mieć, a nie stać ich na tabletki nie poleca się dla kobiet pragnących mieć w przyszłości dziecko

Gość margolciiiaaa...89
Wiem że tabletki to najlepsze zabezpieczenie...choc nie wiem czy bym sie zdecydowala na taki zastrzyk skoro w przyszlosci chcialabym miec dziecko...a poza tym naczytalam sie tych wszystkich zlych opini o tym ze jest sie skazanym na skutki uboczne przez 3 miesiace jak sie juz go0 wzielo...niestety u mnie prezerwatywy odpadaja bo mam uczulenie na lateks:( a przy tym zbyt mocno sie wtedy stresuje ze moze cos pojsc nie tak...raczej zostane przy tabletkach bo nie chce robic burzy hormonalnej mojemu organizmowi....Oj kobietki kochane chyba ten zastrzyk nie ma zadnych plusow dla mlodej kobiety...

Gość URSUS C330
Babie dogodzic to normalnie :P ma okres zle, nie ma tez zle ;) P.S. Zastrzyki to najgorsze gowno.

Gość ona 20
Ja bym sie bała go przyjać i ze potem nie bede mogła zajsc w ciaze jak bede chciala miec dziecko...