Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorset poszukiwany

poszukuje erotycznej bielizny na MALE CYCE!!

Polecane posty

Gość gorset poszukiwany

mam male cycki 65A a chcialabym kupic sobie fajny seksowny gorset, problem w tym,ze na necie sa one w rozmiarach uniwersalnym lub S/M, a takie sa za duze. Dodam, ze jestem niska i drobna w ogole, wiec ciezko znalezc cokolwiek. Pomocy!!! Moze ktos zna jakies strony, moga byc zagraniczne.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmr
po co ci seksowana bielizna jak jestes aseksualna???sama piszesz ze cycków brak mała w dodatku i drobna hmmmmmmmmm , sexowna bielizna jest na seksowne laski a nie karakany:)

Gość gorset poszukiwany
Moze dla ciebie aseksualne, ale nie dla mojego chlopaka :P Poza tym, mam dopiero 12 lat, jeszcze mi cyce urosną!!!!!!!!!!!!111

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmr
buehehehheheheheeh, dziecko idz lepiej do lekcji a nie chłopaki ci w głowie hehehehehehheeh ale jaja

Gość gorset poszukiwany
tylko bez podszywow:/ pytalam powaznie moje cycki moze nie wygladaja jak balony, ale przy moim wzroscie i budowie sa nienajgorsze, sa okragle i jedrne i nie jestem plaska

Gość gorset poszukiwany
musze mieć taki gorset spodobał by się mojemu a i potrzebny mi do pracy

Gość upupup
a mogłabyś zmierzyć się ciasno pod biustem i luźno w biuście? to zobaczę, co się da zrobić i gdzie szukać:)

walcie sie podszywy. jesli ktos zna adresy sklepow z mala rozmiarowka to prosze o pomoc jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia W ZWIAZKU Z TEMATEM, to do widzenia

Gość gorset poszukwany
pod b 57 w biuscie 64

Gość gorset poszukwany
jaki wredny podszyw ukradł mi nicka????

Gość gorset poszukwany
wąl sie wredny podszywie

Gość upupup
oj, rzeczywiście jesteś drobniutka, a Twój prawdziwy rozmiar to 28c (60c). u nas trudnodostepny, z gorsetem w stacjonarnym będzie ciężko. pozostaje gorseciarka... możesz też szukać w sklepach internetowych lub na ebayu.

dziekuje, ale ze C to mnie zaskoczylas :) od zawsze szukalam malych staniczkow, choc czasem B byly w sam raz. szukam na necie i szukam ale z tego co jest to nie ma wyboru, a do gorseciarki chetnie bym sie wybrala. tylko, zastanawiam sie jak to wyglada - moglabym przyniesc zdjecie wybranego modelu, a pani by mi podobny uszyla?

Gość upupup
Bo wraz ze zmniejszaniem obwodu stanika trzeba zwiększyć miseczkę, by miała taką samą "pojemność". 70A i 90A to nie to samo :) Ja np przy 77cm pod biustem (jestem wysoka) i 99/101 w biuście (w zależności od dnia cyklu) noszę 70...G, a wcale nie mam G-igantycznych cyców. Tak w ogóle polecam lekturę lobby małobiuściastych http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580 Sama u gorseciarki nigdy nie byłam, ale tak to chyba mniej więcej wygląda:)