Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkie problemy...

czy można kochać kogoś kto nas nie podnieca?

Polecane posty

Gość wielkie problemy...

mam faceta. Jesteśmy razem od prawie 2 lat. Kocham go i czuję się przy nim bezpiecznie. Wiem, że jest człowiekiem z którym można spędzić całe życie i że on nie bardzo kocha. Ale problem leży w sferze seksualnej. On niezbyt mnie pociąga... Na początku było jeszcze w miarę, wiadomo jak to na początku, ale teraz nie mam ochoty się z nim kochać. Czasem po prostu mnie obrzydza w łóżku. Kiedy sapie w trakcie mam dość. Brak mu jakiejś takiej delikatności, niby sprawia mi przyjemność, a jakoś nie ciągnie mnie do seksu z nim. Nie potrafiłabym go zdradzić, ale chyba życie bez seksu to nie jest to.

Gość wielkie problemy...
upup czy ktoś ma tak jak ja?? :-(

Gość klombr
a swoją starą jak kochasz?

Gość matyl_da_111
ja mam tak samo... jestesmy razem 4 lata, od 1,5 roku nic nie było. ale jest nam dobrze. lubimy się, kochamy, czuję sie kochana i zadbana. tak też można. a jak jest smutno, to oglądam takie filmiki http://tnij.com/dzienmatki528 uszy do góry :)

Gość wielkie problemy...
filmik fajny :-) a jeżeli chodzi o miłość do matki i do mężczyzny to zupełnie inny rodzaj miłości niestety... boje się że jeżeli nie będzie się czuł przy mnie zaspokojony to odejdzie do innej a tego bym sobie nie darowała. Z drugiej strony nie mogę się ciągle zmuszać do seksu bo to okropne.

Gość tak się nie da możesz już
robić przygotowania do czułego pożegnania....

Gość a robi ci minetki
???????????

nie mylcie milosci do starych do uczuc do partnera:-O starych sie kocha jako rodzicieli,jako swiete krowy ktore nas wydaly na swiat i karmia,poja i daja dach na glowa:D zas partnera kocha sie za trzy rzeczy!: -za popęd -za serce -za charakter Gdy ktoras z tych rzeczy szwankuje,milosc zamienia sie w tzw przyzwyczajenie,wydaje nam sie ze kochamy ta osobe ale to istna bzdura! dlatego ja osobiscie nie moglabym byc z osoba ktora mnie nie kreci,nie dziala na moje zmysly,nie podoba sie wizualnie.

Trudna kwestia. Ja sama nie mam (jeszcze) zdania w tym temacie,ale w jakims poradniku czytalam, ze jak ktos cie W OGOLE nie pociaga, to to nie jest milosc.. Moze to po prostu 'przygasly zar' i musisz na nowo rozbudzic w sobie pozadanie? O ile kiedys cie pociagal,oczywiscie. Jesli nigdy,to chyab mylisz milosc z przyjaznia.

Gość gość
90 % ludzi myli przyjaźń z miłością, a już najbardziej lubią tą pomyłkę robić kobiety "kocham męża, ale dzisiaj boli mnie głowa, jutro palec, pojutrze jestem przemęczona..."