Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfghgfbvcbgf

jak to zrobic?

Polecane posty

Gość ghfghgfbvcbgf

mieszkamy w jednym domu z inna rodzina,łazienka jest wspolna do tego podłaczone sa dwa przedpokoje do naszego licznika co teraz trzeba zrobic zeby to zmienic?zebyy przepisac na nich ta łazienke?nie umiem powiedziec o co mi chodzi ale moze mnie zrozumiecie:P

Gość ghfghgfbvcbgf
no zeby tą łazienkę odłaczyc od naszego licznika i przepisac na ich:P

Gość ghfghgfbvcbgf
tamci nie chca nam zwracac kosztów(a w łazience jest piec,ogrzewa wode i dom)wiec ja tez nie mam zamiaru płacic wszystkiego..a wiem ze ja bede oddawac kase tak jak nalezy,jak rachunek 200 to na pół i koniec..a z nimi niestety nie mozna dojsc do porozumienia;/

Gość ghfghgfbvcbgf
w ogole wydaje mi sie ze naciagneli nam pradu specjalnie..

Gość ghfghgfbvcbgf
im nic nie przychodzi oni maja swoje 3 pokoje i kuchnie i za to płaca,a ich dwa pomieszczenia + wspolna(niestety )łazienka jest podłaczona do naszego licznika i za to nie chca nam zwracac kasy bo twierdza ze oni mało uzywaja a nas jest tylko 2..do tego ten piec..a nas praktycznie w ogole nie ma w domu..teraz przyszedłrachunek i no sorry ale nie bede kolejny raz bulic kasy za nich;/

Gość ghfghgfbvcbgf
up up

Gość ghfghgfbvcbgf
no tak ale nikt im nie udowodni tego ze naciagneli tyle czy tyle..i to najwiekszy problem..tez moge pojsc do elektrowni i powiedziec ze ja nie zaplace tyle bo ja mało zuzywam..tylko co mi to da..;/poprostu chciałam zobaczyc jakie sa mozliwosci zeby tą lazienke podciagnac im to licznika..i wtedy to my bysmy im zwracali koszty..

chyba mozna zrobic podlicznik na lazienke Zadzwon do Zakladu Energetycznego i zapytaj:)

Gość ghfghgfbvcbgf
no musze chyba zadzwonic zobaczyc co oni zaproponuja..lipa jak nie wiem.

Gość xecfecf
odłącz ich od niej, nie wiem zamontowac zamek? tlumacza sie ,ze malo zuzywaja, ale jednak cos(dajmy na to,ze nie klamia) , to co Ty masz za to placic?

Gość ghfghgfbvcbgf
no to jeszcze mi moga narobic ze nie dopuszczam ich do toalety..pomijam ze nie sprzataj ok moge to zrobic..nawet lubie no ale placic za czyjac wygode to juz przesada..i nie da rady w ogole do nich dotrzec ja to niedługo w wariatkowie sie znajde:(