Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kowpoa

Kupiłam sobie taki plecak i w sumie nie wiem czy dobrze zrobilam. Poradzcie!!

Polecane posty

Gość Kowpoa

http://www.voila.pl/112/dtlqn/?1 Kupilam taki plecak jak na zamieszczonym zdjęciu. Jest czarny, troche materialu zwyklego ma a troche takiego czegos skoropodobnego. Mam 25 lat, chcialabym miec plecak w góry czy wycieczki. I nie wiem czy dobrze zakupilam bo on czarny jest.. prosze doradzcie czy zostawic czy oddac. Myslicie ze czarny to praktyczny kolor na letnie dni??? Bo mnie sie wydaje ze strasznie mnie od niego bedzie grzalo w upal. Pliiizzz pomocy!!!

Gość Morie czerwibe
No czArny ok, ale czy w gory w sloneczne dni to nie wiem...

Gość dnoooooo i mul
kto teraz z plecakami chodzi? chyba dzieci do gimnazjum:o

Gość Siodemka Ac
Plecak w porzadku, ale lepiej jakby byl jakis czerwony. p.s Jak to? Ty chyba nie chodzisz w gory skoro uwazasz ze liudzie dorosli nie chodza z plecakami

Gość dnoooooo i mul
To chyba u ciebie na wsi buraki takie jak ty z plecakami chodzą :( żal mi ciebie

no jasne ...wszyscy wiedza ze w gory idzie sie z walizka na kolkach :classic_cool: zeby bylo lzej :) ps. plecak jest ok ...a jego material docenisz w czasie deszczu :)

Gość dnoooooo i mul
Oczywiście że idzie się z walizką na kółkach, torbą na ramie lub z normalną walizką (taka jak maja biznesmeny). Ludzie z klasą i dobrym gustem tak właśnie chodzą. Plecaki są dobre dla wieśniaków i gimnazjalistów.

Gość Preferencjei
No jasne jasne. SAle dno jestes dno. Plecak moze byc ale kolor no nie wiem. Zgodnie z poprzdniczka - wydaje mi sie ze czarny to nie jest dobry kilor na plecak zwlaszcza latem

Gość Dygota32
Inny kolor!!!!

dnoooooo i mul>>> z walizka na kolkach w gory ....ale jazda :D na szlaku zrobilbys kariere :D i wzbudzil zdziwienie w mijajacych cie turystach

Gość sajklQSJDLas
hahaha własnie wybieram sie w góry musze skombinowac walizeczke:)

taaa :) po otwarciu mozemy uzyskac jeszcze basen gdy deszcz napelni....plaska czesc moze robic za stolik na drinki :D..... albo odwracajac go spodem do gory mamy maly namiocik :) tylko na cholere kolka na dachu namiotu :classic_cool:

Gość no tak z walizką na kółkach
w miniówie i w szpilkach i w góry na szlak - no chyba tylko w wiadomym celu:P hmmmm.... no to wtedy pani z miasta będzie :D:D:D

Gość no tak z walizką na kółkach
plecaczek spoko:)

"w miniówie i w szpilkach i w góry na szlak - no chyba tylko w wiadomym celu" swego czasu krążyło tu zdjęcie pewnej pani w takim stroju :p

Gość iatrówka
Plecak bardzo ładny. Dobry wybor. Kolor no coz.. to chyba kwestia gustu. Ja bym wybrala pewnie jakis bez albo granat

Gość może to tej co tak ochoczo
na szlak z walizeczką na kółkach się wybiera:P

Gość a ile kosztował
mi sie podoba!!!!

Gość No gitreop
N ie podoba mi sie. Jak na zalobe

Gość Lusssska76
Mi tez sie nie widzi. Moglas kupic jakis inny. Np nike albo adidasa z duym napisem zeby sie rzucalo w oczy ze to firmowe

Gość przedataiceil handlowye
No spoko plecaczek

Gość hmmmmm...
plecak jest calkiem ok. minus, ze bedzie rzeczywiscie troche grzalo, ale jesli ci sie podoba to nie zmieniaj. plus - material, ktory raczej nie przemoknie. ale w gory to on sie srednio nadaje, bedzie ci z takim niewygodnie chodzic. no chyba, ze same krotkie wycieczki planujesz. mialam podobny w zeszlym roku w gorach i chodzilo sie z nim koszmarnie. teraz zbieram na inny ;)

Gość Kwopa
Dzieki za odpowieni. Wlasnie tak mysle ze chyba jednak oddam ten plecak. Macie racje kolor jest za ciemny i moze w lato strasznie parzyc :/